НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ПОНЕСЕ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nyakoy-tryabva-da-ponese-nakazatelna-otgovornost-za-tova/3746 SvobodnoSlovo.eu
НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ПОНЕСЕ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА!

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'TEMARP днр: националистите от "азов" са заловили кораба с български моряци автор:гласове 2022 3149 50 украински националисти, оттеглящи ce om мариупол, плениха два чуждестранни кораба- "царевна" u „лейди августа" това съобщи заместник-началникът заместни на народната милиция на донецката народна република (днр) едуард басурин. все още не e известна съдбата на членовете на ekunaжa на meзu кораби u тяхното здравословно състояние, съобщи TACC. припомняме, че на кораба 'царевна' има 17'

Завчера Кирил Петков, инсталиран ни от посолството да ни управлява, разкри от трибуната на Народното събрание за секретна операция на нашите специални части, по освобождаване на кораба "Царевна" в Мариопул. Днес, нацисти от АЗОВ са превзели кораба с български моряци, по твърдения на руски информационни агенции. Случайност? Или ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА?

Призовавам незабавно правителството, разузнаването и всички служби да проверят информацията и незабавно да осъществят връзка с българските моряци в Мариопул, включително на видеоконферентна връзка, за да се установи състоянието им. Подобна информация е абсурдно да се споделя само от определени сайтове, а от Министерски съвет да няма дори коментар за ситуацията. Явно българите не ги интересуват. Но това правителство започва да става огромен проблем за националната ни сигурност!

И като се грижат толкова за украинците тук, да попитат украинския посланик за ситуацията и незабавно да уведомят българските граждани. Другото е обикновено национално предателство! Дори мълчанието в момента е престъпление! Защото тези хора имат семейства, приятели, деца, близки. А ние - ние си имаме канадското чудо!

И ако наистина информацията е вярна, призовавам за разследване дали причината за атаката не е издадената държавна тайна в Народното събрание, с което Кирил Петков да е поставил в риск живота и здравето на български граждани във военно време! И ако е така - незабавен арест и присъда! Стига вече детски игри със съдбата на България!

Елена Гунчевa

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.