Няма нищо по-достойно от благодарноста!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nyama-nishto-po-dostoyno-ot-blagodarnosta/17138 SvobodnoSlovo.eu
Няма нищо по-достойно от благодарноста!

Остава точно един месец до деня, в който България отново ще чества своето Освобождение от 5 вековното си турско робство! Освобождение, платено със скъпата и саможертвена цена на хилядите убити, но останали безсмъртни в нашето съзнание руско-български войни, борили се преплетени в едно, като здрав щик готов да прониже всеки попречил на мисълта им за свобода!

Освободителната война на нашите братята-руси, макар и водена по много стръмен и кърваво-мъченически път, беше едно доказателство за силната връзка между всички славянски и православни народи и тяхната безмерна братската любов, която никога не трябва да бъде забравяна! Не трябва да бъдат забравяни и майките отгледали и пожертвали синовете за нашата свещена българска земя!

Призовавам всички българи в чужбина, да започнат организирането по честването на Освобождението на България, както и да поднесат венци и цветя пред всички Руски и Български посолства в знак на признателност към загиналите! Няма нищо по-достойно от благодарноста!

Ива Иватта

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.