НЯМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nyama-predsrochni-izbori/17681 SvobodnoSlovo.eu
НЯМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ

НОВИНИТЕ ДНЕС, 19.12.2019 Г.

- НЯМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ.

Почетният председател на ДПК Доган днес отново направи изявление. Този път, че предсрочни парламентарни избори няма да има. Това е качено като топ-новина по повечето медии в България. ДПС тридесет години дърпа лостовете в българската политика. Няма власт, която да управлява без благословията на Доган. И се чудя как допуснахме етническа партия да стигне до такова влияние в държавата. В тази партия организацията е почти военна и всички се подчиняват безпрекословно на Доган, който пък нарежда на управляващите. Както сам беше казал, той определя порциите. Доган безспорно е голям политик. Също така безспорно е много вреден за България. Партията му също. И ако трябва да започне промяна на политическата система в държавата, то тя трябва да започне със забрана на тази антибългарска партия.

- ГЕШЕВ С НОВИ ПРОБЛЯСЪЦИ.

За разлика от предшественика си, който се изказваше изключително претеглено и обрано, Гешев още в началото блести с мисловни бисери, доближаващи се по качество до творенията на Потреса на правото. Едва втори ден като главен прокурор и вече втори проблясък – дебатът за мястото на прокуратурата целял нейното унищожаване! Вярно ли, Гешев? Ама наистина? Значи никой няма право да поставя прокуратурата под съмнение като устройство и функции. Нито пък мястото й. Който мисли за прокуратурата, значи й е враг и иска да я унищожи. Ей, колко са прости и ясни нещата на Избрания! За разсъжденията, че ако е в системата на изпълнителната власт, прокуратурата ще бъде политически зависима, дълго време се чудих как да коментирам. Че то повече накъде, Гешев? То в момента прокуратурата си е направо част от управляващата шайка? И да напомня на Избрания, че по-добре да си мълчиш и да те мислят за тъп, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всякакви съмнения!

- ПРОКУРАТУРАТА МОЖЕ ДА СЕ САМОУНИЩОЖИ, АКО НЕ СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА.

Президентът Радев отговори днес на коментарите на Избрания, че прокуратура, която не се бори с корупцията по високите етажи на властта и еднакво с всички олигарси, се самоунищожава. Всъщност не мога да си спомня да има корупция по високите етажи на властта, установена от прокуратурата. Принципно корумпета са само противниците на властта / интересно как, след като не са част от управляващото мнозинство/. От областен управител и кмет нагоре, всички гербави са решени в бяло и с ангелски крилца. Да припомним, че нито един суджук не беше стигнал до Борисов от ония, дето Живко Суджука изнудвал бизнесмени да му ги дават. Е, кажете сега това не е ли корупция? Да поискаш четири тона суджук за премиера и нито една мръвка да не стигне до него. А надолу всичко да си изплюскат сами. Че по-голяма корупция от това има ли? Както е ноторно известен факт, корупцията е далавера, в която не участва ГЕРБ. А тъй като всички далавери са на ГЕРБ, следователно корупция няма. Някой нещо неразбрал, ааа?

- САЧЕВА СИ ТЪРСИ ВРАГОВЕ.

Спорната министърка Деница Сачева днес блесна с разкритието, че зли сили и чужди намеси стоят зад съпротивата на Закона за социалните услуги. Дори джендър-лелката настоя службите да разследват кой е против нейния закон. Явно е решила твърдо да го наложи. И да ми простят много жени, ама жена, която не е раждала, не може да осъзнае връзката родител-дете. И много често има и изкривено съзнание. Това обикновено е личен проблем, но когато някой се опитва да го превърне в проблем и на гражданите, това трябва да се спре!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.