Няма такъв народ в света, който да се самозатрива без война на територията си, като българския!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nyama-takav-narod-v-sveta-koyto-da-se-samozatriva-bez-voyna-na-teritoriyata-si-kato-balgarskiya/14786 SvobodnoSlovo.eu
Няма такъв народ в света, който да се самозатрива без война на територията си, като българския!

Докато всеки в България се мисли за велик сред колегите си, заел място в някаква ниша, прослойка, колектив, съюз и т.н. - промяна в земята на прокълнатите няма да има.

Еди кой си е съдя - велик съм.

Адвокат - велик съм.

Журналист - велик съм.

Лекар - велик съм.

Прокурор - велик съм

Хотелиер - велик съм.

Архитект - велик съм.

И да не изреждам останалите "велики".

Велик е само Господ! И Борисов за Севда, защото й плаща.

Всички останали сме равни - пред Бог, пред Закона...

Но пусто ЕГО и селяндурски манталитет български, от които векове не можем да се отърсим. И затова сме на това дередже - най-простите, крадливите, аморалните и безпардонните да управляват живота ни, парите ни, съдбите ни. Ежедневно да ни ограбват, да затриват страната ни и да рушат държавата ни. А ние, наблюдателите (да не казвам олигофрените!) - стоим и търпим да дерибействат на гърбовете ни.

Няма такъв народ в света, който да се самозатрива без война на територията си, като българския! Не, не сме хора - мазохисти сме!

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.