ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАВАТ ПАРТОГЕНЕЗАТА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/oficialno-priznavat-partogenezata/2956 SvobodnoSlovo.eu
ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАВАТ ПАРТОГЕНЕЗАТА

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'CO принудена да издаде акт за раждане на бебе на еднополова двойка административният съд софия-град отмени отказа на район панчарево f споделяне обновена: 17 май 2022 07:07 17 май 2022 07:00, анисия помислили CM за спокойстви c UV дезинфек и HEPA филтри виж повече'

Това нашият съд биологията за нищо я няма. Въпреки здравия разум, природните закони и морала, се оказва, че може две майки да си направят бебе. Ти да видиш! Тръпна в очакване двама мъже също да го направят. Как точно - не смея да питам, че някой може и да ми обясни!

Разбирам, че има различни хора. В това няма нищо лошо. Но да плюеш на природата и да се опитваш да я наместиш в изкривен калъп, е вече нещо различно. Биологията е нещо, което се учи в училище и е било добре и съдиите да си бяха направили труда да проверят. Имаше една научнофантастична книга - "Резерват за мъже". Джендърастията и либерализма ни тикат точно в такава посока. Но засега природата се държи и въпреки либералните пориви, законите й все още важат.

Затова и предлагам на родния съд да отмени гравитацията. Така, де, либерално е. Също природен закон. А след това желаещите да докажат, че със съдебно решение може да се промени природата, да се метнат отвисоко!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.