Огромна бомба или още по-огромен кьорфишек! Шефът на НАП Румен Спецов обяви имената на 38-те от фамозния списък на политици и магистрати

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ogromna-bomba-ili-oshte-po-ogromen-kyorfishek-shefat-na-nap-rumen-specov-obyavi-imenata-na-38-te-ot-famozniya-spisak-na-politici-i-magistrati/3955 SvobodnoSlovo.eu
Огромна бомба или още по-огромен кьорфишек! Шефът на НАП Румен Спецов обяви имената на 38-те от фамозния списък на политици и магистрати

В петък, 1-ви април, в „ЕвроДикоФ“:

Огромна бомба или още по-огромен кьорфишек! Шефът на НАП Румен Спецов обяви имената на 38-те от фамозния списък на политици и магистрати с недекларирани сметки и имоти в чужбина. Всъщност... те май са били 80... Всичко по темата.

Браво на Гешев! Не се шегувам. Браво, че предложи публичен дебат на правосъдната министърка Йорданова и на бившия министър Христо Иванов. Не ми се мисли, ако откажат... Видео: как Гешев хвърля ръкавицата.

Срамът продължава. Целият демократичен свят (без Орбан) дава оръжие на Украйна, а у нас и президент, и премиер продължават да се гърчат. На всичкото отгоре тази седмица военният ни министър стана направо смешен. Коментар на Бойко Ноев. И още: прокуратурата поискала записите на НСО от Министерския съвет и НСО им ги дали. Скандалът е огромен, а ще става още по-огромен, ако не са поискали записите от резиденцията на премиерите, особено когато там живееше един с инициали Б.Б.

Най-голямата инвестиция или най-големият гаф на новата власт? В Гранитната зала на Министерския съвет бе подписан меморандум за един милиард вложения в енергетиката ни с участието на западен фонд и американски генерали. Но защо нямаше журналисти, а се появиха и материали в Bird.bg, че май мирише на участие на руски олигарси. От Париж - Атанас Чобанов.

Специален гост: регионалният министър Гроздан Караджов. Защо нямаме нито една магистрала от граница до граница. Колко милиарда раздаде Борисов през годините и за колко пари всъщност е свършената работа? ТОЛ системата - печатница за пари или печатница за скандали? Осуети ли строителната мафия големия тунел под Кресненското дефиле? Защо заможен човек влиза в политиката?

Как се краде луксозно „Мазерати“ от пловдивски паркинг? Видео с кражбата, а собственикът в студиото на „ЕвроДикоФ“, защото прокуратурата - ни чула, ни видяла...

Нов епизод на Стажантката...

„Отров(е)ното трио“ на 1-ви април - да се смеем ли или да плачем?

„ЕвроДикоФ“ - петък - 20 ч.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.