ОНУЙ ЗАЯВИ, ЧЕ НАРОДЪТ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/onuy-zayavi-che-narodat-ne-go-interesuva/14625 SvobodnoSlovo.eu
ОНУЙ ЗАЯВИ, ЧЕ НАРОДЪТ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА

След като анализирах какво точно каза вчера Борисов на няколко чашки или линии /очевадно беше/, разбрах колко дълбоко е стигнала отровата. На практика Борисов заяви, че можем да си протестираме колкото си искаме, той не се интересува.

Той се интересува от властта, от магистралите си и газопроводите си /явно лично негови/.

В цял свят протести срещу правителството показват, че то е изчерпало доверието си и народът повече не го иска. В цивилизования свят това води до оставки и избори. Защото това е парламентарната демокрация – НАРОДЪТ ИЗБИРА! А не някой освинен диктатор да заявява, че без него България ще се „счупи”.

Заявявам, че България 1300 години не се е счупила без Онуй и дори той да не вярва, планетата ще продължи да се върти и без неговото участие в политиката. Дори ще съберем сили от шока от неговото отсъствие и ще продължим напред и ще излезем от блатото, в което ни завря с некадърността и корупцията си.

Демокрациято му дошла в повече, народът е от тулупи и негодници, народът не го интересува – това е министър-председателят на България, който се крие като страхливец и се опитва да запази властта си, защото без нея нарцисизма и шизофренията му няма да намират храна.

НАРОДЪТ, ГЛУПАКО!

#МУТРОВЪН

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.