Оръфляци. На оръфляците се сърдете и от тях се срамувайте, че държат премиера толкова дълго във властта

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/oraflyaci-na-oraflyacite-se-sardete-i-ot-tyah-se-sramuvayte-che-darzhat-premiera-tolkova-dalgo-vav-vlastta/16750 SvobodnoSlovo.eu
Оръфляци. На оръфляците се сърдете и от тях се срамувайте, че държат премиера толкова дълго във властта

Оръфляци. На оръфляците се сърдете и от тях се срамувайте, че държат премиера толкова дълго във властта. Оръфляците са огризки, късове полуразвалени и негодни за нищо остатъци от храна, които се търкалят под масата и дори бездомните и скитащи кучета не ги поглеждат. Оръфляците се търкалят под трапезата на Прехода (Подмяната). Оръфляците хранят егото на индивида Борисов, който е неадекватен, не знае и не разбира какви щети, вреди, пакости и поразии нанася на държавата и народа си от десетилетия и от висотата на различни постове - от главен секретар на МВР, кмет на София и трижди премиер на Републиката. Оръфляците са невидми, но понякога се усещат по вонята, която се разнася от тях.

Наподобяват късове гранясала сланина. Или развалена свинска мас. Има типове, които се хранят именно с такава храна.

Докато не отстраним оръфляците и не ги изхвърлим на сметището, няма да се оправим.

Извинете ме за натурлизма.

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.