ОТ РУБРИКАТА: "КАК ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯМЕ И В ДРУГИЯ КРАК"

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ot-rubrikata-kak-da-se-zastrelyame-i-v-drugiya-krak/3749 SvobodnoSlovo.eu
ОТ РУБРИКАТА: "КАК ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯМЕ И В ДРУГИЯ КРАК"

Днес министър Атанасов направи изявление, в което с турбо-неуместна ирония обясни, че в "петък Министерство на културата произведе голяма новина". А именно: 30,4 милиона лева за Национален фонд "Култура".

Не, не, не, пич! В петък ти произведе чекнене и клечане на перваз, за никакви 30 милиона нищо не се разбира. И това, което разправяш, че видеото ти било за "привличане на вниманието", са пълни глупости.

В обръщението си министър Атанасов съобщава, че "След четири месеца липса на обществено внимание, темата "Култура" отново е на дневен ред".

Първо: Ако не е била на дневен ред, виновен си ти, не сме ти виновни ние.

Второ: Когато се жалиш че новината от ФБ-страницата на "Министерство на културата" има едва 12 споделяния, да я беше споделил и ти Да беше написал: "Френдс, голяма новина, шервайте, плийз". Или нещо такова, ако това ти е големият зор. Можеш да помислиш и как министерството, в което си министър, да си менажира по-добре социалните медии. Макар че това ти е последен проблем, да ти кажа.

Тежък любител е този човек.

P.S. Нямаше да е никак лошо да се извиниш, а не да въртиш тия фантасмагории с привличането на вниманието.

Взимай пример от предшествениците си: седнат, напият се, извинят се - това е културният порядък.

Мартин Димитров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.