От всички американски посланици, които са пребивавали в България, Мустафа е най-некадърният и некомпетентен

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ot-vsichki-amerikanski-poslanici-koito-sa-prebivavali-v-balgariya-mustafa-e-nay-nekadarniyat-i-nekompetenten/2485 SvobodnoSlovo.eu
От всички американски посланици, които са пребивавали в България, Мустафа е най-некадърният и некомпетентен

Щом обичайните говорещи глави казват, че смяната на Мустафа нямала нищо общо с вътрешните събития в България, значи е точно обратното. Както и че мандатът изтекъл и затова я сменяли. Освен това я сменяли със същия вид дипломат, нищо нямало да се промени, според Ленчето, която краде.

Аз обаче ще оспоря.

Смяната може да е наближила, но мандатът не е изпълнен.

Вярно е, че смяната още не е одобрена, нито гласувана.

Категорично смяната има общо с вътрешните събития в България! Категорично.

От всички американски посланици, които са пребивавали в България, Мустафа е най-некадърният и некомпетентен, да не кажа хубавата пълносмислема дума прост избор. Проста персона и нищо повече!

Типично за цялата управленска немощ на световната ДД, която свикнахме да наблюдаваме в цял свят, където демокрацията е победила. Ако има някой прост инструмент, на който да се подпре Простото Правителство (ПП), то това е Просто Мустафа. Какъвто посланика, такива и избраниците му, такива и политиката им.

Не забравяйте, че посланикът представлява държавата си. Като гледам посланика, ясно ми е докъде се е докарала държавата САЩ!

Аз, обратно на общоприетите рефлекси, известно е, винаги обръщам негативите в позитиви. Всички говорят какво влияние имат американските посланици у нас. Аз обаче го обръщам наобратно и казвам - АМЕРИКАНСКИТЕ ПОСЛАНИЦИ У НАС ПРЕДСРАВЛЯВАТ НИВОТО НА САЩ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ.

Следователно, не аз трябва да се притесняваме от тях, а те от мен, защото нивото на компетентност и зрялост на тази власт отива под дъното, а аз се издигам високо нагоре в истината, знанията и градивната работа.

И под АЗ, нямам предвид личността си, а имам предвид всички мислещи, знаещи и можещи в реалното развитие на света хора!

За новия кандидат все още нищо не казвам. Засега изглежда ястреб, но като знам как ги скубят ястребите в момента, мисля, че сметките ще излязат криви.

И накрая.

Най-отговорно заявявам, че вчерашното появяване на Костадин Костадинов на приема в руското посолство е тежка политическа грешка!!!

Поредната!

Защото той така прави точно това, което критикуваме и не желаем да виждаме. При заявките за политически възход, който се очертава около него, това решение е меко казано грешка и ще има задължително последици. Да, зная, че някои избиратели на Възраждане биха се определили по това. Но това не променя факта, че демонстрацията на присъствие в което и да е посолство, е тежка политическа грешка за човек, който претендира да бъде водеща политическа сила и аз много съжалявам, че и този нов герой не може да надскочи елементарното ниво на политиците в България!

Да, точно така, това го казвам аз, която милея за любовта между България и Русия!

И мога да докажа позицията си чисто политически!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.