Отиваме си не като изгубеното поколение, а като поколението, което затри цяла България

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/otivame-si-ne-kato-izgubenoto-pokolenie-a-kato-pokolenieto-koeto-zatri-cyala-balgariya/25959 SvobodnoSlovo.eu
Отиваме си не като изгубеното поколение, а като поколението, което затри цяла България

Ясно е като бял ден!

Къде сбъркахме е Ясно. Кой от наше име подписа с ЕС преди 10 г., а и сега с Канада, пак е Ясно. Прокуратурата не повдига обвинение, защото е Ясно, че отговорност за безобразието да предадеш без бой родината на концесия, барабар с кърмачетата, не може да бъде търсена. Въпреки, че в конституцията и в НК е записано, че предателството срещу държавата е УГЛАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Но понеже евролобистите ни в Брюксел са убедени, че така е правилно, Прокуратурата няма да се самосезира. Нали Волен не е нахлул пак в НАТФИЗ, що да си създава излишни гайлета. Вече сте наясно какво ще последва и след СЕТА, нали? Ясно ви е, че в новия парламент ще има глъчка до небесата, взаимни обвинения в продажничество в полза на транс-националния капитал и държавна измяна, но накрая точното количество гласове, за да мине ратификацията на косъм, пак ще са налице. Ясно е, че сред противниците на СЕТА в парламента пак някой ще се обърка и ще гласува "за" концесионирането на България. После този някой ще си вдигне още някой спа хотел край близкия минерален извор.

Ясно е също така, че България ще бъде дадена под концесия и както не можеш да чакаш здраво семейство от проститутката, така и България няма да изглежда наш дом, защото чужденците ще вилнеят тук тъй както турчин не е вилнял.

Ясно е, че не можем да окажем съпротива. Можеш да се емнеш на гражданско неподчинение, ако ти вдигнат сметките, но не можеш да го направиш, ако още не са ги вдигнали, но виждаш, че размитат терена за това.

Няма сайт, който да отвориш и да не се отвори едновременно няколко пъти сайта на Евробет. Няма свободно място при нито една гадателка от сега до края на март. Няма начин да влезеш в супермаркета, където и деца влизат, и да не налетиш на някоя лотария. Ясно е, че е забранено в близост до училища и детски градини, но никой не е глобен. Народът търка ли търка билетчетата, дори пред невръстните си деца, които вече започват да си мислят, че така се правят пари...

Казвате, че нищо не можем да направим. Вярно е. Сега ВЕЧЕ нищо не можем да направим, защото когато беше времето за това, чакахме някой друг да реагира и да противостои. Радвахме им се, но ги смятахме за нещо мръднали всички онези, които се противопоставяха. Тяхната ЯСНОТА ни дразнеше, защото заслепяваше, като внезапно светнала силна крушка в спалнята в 5 сутринта.

Подценихме тяхната съпротива и не ги защитавахме. Приемахме призивите им да се противопоставим ЗАЕДНО, за крайно нелепи и ненавременни. Всички медии едновременно ни увещаваха 10 години подред, че Волен е луд, а Магда Ташева - два пъти, когато те НАВРЕМЕ биеха камбаната. Сега е късно. Съвършено ЯСНО е, че ще платим цената. Наистина е късно да чупим зъби в оковите. Децата ни не са виждали свободни хора и ще се подчинят след време на колонизаторския ред в държавата, ей така, по презумпция. А от нас ще се отвърнат като от тъпи дисиденти, които са вечно недоволни и най-важното - вечно бедни. Гнусливите са вечно гладни. А пък прасетата - от диабет.

Децата ни започнаха да проституират, по челата си татуират "Продавам се!", тъй като ние, сводниците на свободата, обърнахме България на курва от краен европейски квартал, пълен с гнусни арабели.

Ясно е, че изгубихме България, че волята за съпротива се разтопи в безсмислени занимания, които само помпаха адреналина ни в разни посоки. Някой друг непрекъснато ни даваше фокус на недоволството, митингувахме като обезумели и точно като такива, оставяхме в ръцете на сценаристите зад тия безкрайни протести неограничен достъп до властта и държавния бюджет. Ясно е, че само такива като А.Г.-то спечелиха от митинговата демокрация, за която навремето предупреждаваше Тодор Живков. Но ние си мислехме, че той плещи така, защото вече няма да я ръководи тази "митингова демокрация".

Сега вече сами няма да можем да изпълзим от масовия гроб, в който се превърна България за нас, българите. И този масов гроб ще остане отворен, докато там не падне и последният, роден като българин, а от България не остане само името.

Ясно е, също така че повечето недоволни българи гледат тъпо в екрана, вълнуват се инфантилно от новините, съобщавани от още по-тъпите водещи, но нищо не разбират от естеството на разиграваната пред очите им пиеса на абсурда. Както и навремето ние не разбирахме, защо всички трябва да сме равни, а някои другари - по-равни от всички. И продоволствен дефицит ни спретнаха в края на 80-те, за да ни радикализират още повече, а в критичния момент даже "митингова революция" ни устроиха.

Ние бяхме недоволни от всеки и всичко, светът се делеше на две: комунистически или свободен. Дъвките, дънките, кока -колата, уискито с "Малборото" и лятото на морето - това беше главното в живота ни и затова чакахме Годо от сутрин до вечер. Чакахме Годо не за да ни да донесе свободата, за която уж "умирахме", а за да ни обуе, облече и нахрани като във филмите, които промотираха безобразно и лъжовно охолството на Западния начин на живот в социалистическата ни Родина.

В един момент Годо дойде, все пак. Преоблечен в лъскави европейски одежди и пълен с лъжи. А сега, гледам как навлича глобалистичните костюми на СЕТА и ТТИП. И така се е залетял право към наше село, че направо ще ни разкатае майката. Но ЯСНО е, че няма куражлия сред нас, който да застане на амбразурата. Волен вече се обедини, а Магда Ташева е изтикана на второ място в листите...

А ние, които разрушихме България, продължаваме да сме недоволни, да псуваме наляво-надясно, просто за да не пропуснем някоя жадна за власт и пари маскара, и в ту време отново чакаме Годо. Този път чакаме Годо да говори на руски и облечен в националната носия, да подкара Ганкиното пред храм-паметника на вечната българо-руска дружба "Св. Александър Невски". Някаква народна певица твърди, че Ганкиното освен това лекувало дебелото черво. Може. Не сме видели, ама в страната на чудесата всичко е възможно.

Няма нищо друго по-опасно от сляпото недоволство в народа. Макар и великанско по своите мащаби, недоволното колективно АЗ има поведението на селския идиот, който вече се видиотява не за да измоли хляба, а защото видиотяването всъщност е много забавно. За него самия, разбира се, за околните - в очите на лудия се оглежда самия Дявол.

Е, забавлявайте се! Забавлявайте се! Това ви остана за без пари. Ама, гледам, че телевизионното шоу и порното по малките часове, като заспи жената, вече не ви стига, за да се кефите на "свободата и демокрацията".

Ясно е, че когато връхлита потоп, народът го удря на нездраво веселие и се надява един Господ да го съхрани.

А е Ясно, като бял ден е Ясно, че точно днес Господ си почива от хорската идиотщина наоколо. И няма намерение да спасява никого. Дори и на идиота му е ясно, че светът такъв, какъвто го познаваме, си отива. Природата не търпи дълго нищо, а тъпите решения - въобще пък не търпи. Не търпи застой, а ние спряхме. Парализирахме се от страх, като усетихме собственото си лайно в гащите. А не ни стига хъс вече да измислим някой виновен за тая смрад над града и да го питаме - кой ни сра в гащите, бе?!

Днес наакани, остарели и прекършени, ние - последните родени свободни, си отиваме. Отиваме си не като изгубеното поколение, а като поколението, което затри цяла България.

Ясно, като бял ден, нали!?

Нора Стоичкова

Резултат с изображение за Нора Стоичкова

https://www.facebook.com/nora.stoickova/posts/10207350895285372

 

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.