ОТМЪЩЕНИЕТО НА ЦЪРВУЛИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/otmashtenieto-na-carvulite/20034 SvobodnoSlovo.eu
ОТМЪЩЕНИЕТО НА ЦЪРВУЛИТЕ

Боку пак си изпусна нервите. На въпрос за апартаментите на Цветанов, вместо да отговори спокойно, реакцията беше следната: "Децата на убийците на Буров ще ми говорят за апартаменти! Кой живееше в най-хубавите апартаменти тогава - на "Позитано", на "Оборище", в центъра? Те ще говорят сега за апартаменти. А ние в село Банкя си карахме Жигулитата и им гледахме Мерцедесите".

Ясно! Значи бедният малък Боку като невръстно детенце се е комплексирал от богатите другарчета и откровено е завиждал. Много пъти в изказванията му си личи огромната комплексарщина от беднотията в детството му. Включително как ядял филии с мас и хранил прасето с помия.

Имаме си цар Ивайло /Боку/ Втори, но без качествата на военачалник. Избиване на комплекси чрез трупане на пари и имоти, за да се почувства и той човек.

А най-лошото е, че възмогналият се простак и цървул ВИНАГИ ЗАБРАВЯ откъде е тръгнал. И става по-голям сноб от аристократите. За да убеди себе си, че не е нищожеството, което е. Осмисля животът си във възхищението на околните и тъненето във власт и охолство. Затова и комплексарят Боку се сърди от най-дребното нещо - традиционно за тези, които са прескочили внезапно и с много нивото, на което се намират.

Момчето от кочината може да измъкнеш, но цървулът от момчето - никога!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.