Папата да благославя еднополови!? Гнусота пред Бога

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/papata-da-blagoslavya-ednopolovi-gnusota-pred-boga/117759 SvobodnoSlovo.eu
Папата да благославя еднополови!? Гнусота пред Бога

Господи прости им, те не знаят какво вършат.

Папата щял да дава благословия на еднополовите бракове, но бил против тях. Нещо като да убиваш хора всеки ден, но да си против убийствата на хора. Очевидно, че и Папата е станал политкоректен до степен да не разбира, че единствената опора за нормалните хора остава Исляма.

И това, че Християнството се свива и изчезва, заменено от ислямски общности, става все по нормално. Кой друг да защити смисъла на човешкото съществуване? И Ислямът ще го направи, защото християнското духовенство ни предаде и прегърна сатаната.

Папата да благославя еднополови!? Гнусота пред Бога.

Николай Марков

1 Коментара

Person non grat

преди 6 месеца

Содом и Гомор са били хубави градове, преди жителите им да станат хммм, различни и да започнат да тичат по други брегове. После Господ се е погрижил да оправи това леко недоразумение. Но според мен, не всички жители са били наказани. Явно е имало бегълци - емигранти, които са се разселили наоколо. Защото май виждаме техни потомци около нас.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.