Патриотизмът се подменя с просташки популизъм

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/patriotizmat-se-podmenya-s-prostashki-populizam/124780 SvobodnoSlovo.eu
Патриотизмът се подменя с просташки популизъм

Интересно е как подсъзнателно се издава. Правилният израз е: "Можем ли да СЕ съберем 100 000 българи на Шипка...". Само ако не си българин, говориш дали можеш да събереш 100 000 българи. А той какъв е? А и не сме овце някой да ни събира!

Хиляди хора са се изкачвали на Шипка, още когато тоя не е бил заплануван и продължават да се изкачват, без да имат нещо общо с него. Все едно на тържествата на Шести септември да призовеш всички българи да се съберат, а след това да отчетеш партийно мероприятие, че си събрали хиляди хора, които, видиш ли, заради теб са отишли.

Чак е гнусно. Както спекулираше с хората, подписали се за референдума - по негови думи 600 000 били подкрепили Възраждане. Ми то и аз се подписах, въпреки опасенията си, че това ще е поредния казус, който се провалят нарочно. А никой не може да ме упрекне, че ги харесвам, та затова съм се подписала. Гнусната манипулация и партиен пиар калят всяка една патриотична инициатива, до която се докоснат. То на практика се видя на местните избори колко ги подкрепят!

Вчера пък развъртяха една снимка на Шипка със скеле и табела "Стоп", като случайно забравиха да споменат, че е от 2019 година. Гнусна манипулация със страховете на хората. Като толкова ви е грижа, възрожденци, ЗАЩО НЕ ОПАЗИХТЕ ПСА, както заявихте? Там и 1000 човека не събрахте от двумилионна София!

То е ясно, че пиарът е тъп. Почти като тъпата Йовка. Но хората трябва да осъзнаят как ги лъжат. Патриотизмът се подменя с просташки популизъм.

Елена Гунчева-Гривова

14 Коментара

Фриц Клингенберг

7 months before

Много добре казано. Цялата пара - в свирката! И в крайна сметка ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. Копейкин - ПеПейкин - Европейкин - Лайнаркин с 🏡 на брега на Варненското езеро и усвоена за лични потребности партийна субсидия, а бедните ... бедните ... ПАК ... 🐺 ги ял! Важното е партийния бизнес да върви и да "преформатиране ЕС", нищо че го плюем като изначално проамерикански и несъстоятелен?! Новият Боленчо Лидеров, НАЙ-НОВОТО ПАТРИОТИЧНО ПСЕВДОПАРТИЙНО ЛЕКЕ И МЕНТЕ! ps. С любезното съдействие на МИ-6.

Коментирай

Баба Ванга

7 months before

Политически шмекер и измамник е Коци Пепейкин. Наистина е псевдопатриот.

Коментирай

Синята барета

7 months before

Пепейкин се гласи за Европейския парламент и не се свени да яхне всяка новина. Никой не може да направи толкова, колкото дружката на Борисов и Гоцанов може да ви обещае.

Коментирай

Вълк

7 months before

Какво се занимавате с тоя соросоиден продукт?! Мислите ли, че който е нужно да знае, не знае? Знае.

Коментирай

Отвратен

7 months before

Гнусно, все по-гнусно ми е от писанията на Елена Гунчева...

Коментирай

Отвратен

7 months before

Гнусно, все по-гнусно ми е от писанията на Елена Гунчева...

Коментирай

Най-отвратен!

7 months before

ПеПейкин - Европейкин се държи като водач на американски проект, говори като Кирчо, има PR-а на "продължаващ спасител на 3 март, ПСА, лева" и е огледален "патриотичен" образ на Кокорчо, ЗНАЧИ Е?!

Коментирай

Аз да си питам

7 months before

Като е толкова загрижен за България и нас, защо първо не се заеме да нареди къщичката по места, България, а се пъне СМЕШНИКА британски агент - ДА ПРЕФОРМАТИРА ЕС? Ало, моля?! Дреме ми на г.за за ЕС /и НАТО/! Да излизаме оттам, понеже не е нашето и нямаме работа ТАМ! Отделен и най-важен е въпроса имат ли бъдеще и двете организации. А той седнал да се заиграва с тях забравяйки ИЗМАМНИКА И ПОЛИТИЧЕСКИ ШМЕКЕР как подлъга за тяснопартийни, лични и користни цели 600 хил. да му се подпишат. И сега реве като лъжливото овчарче. РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО БЕ КАУН!!!

Коментирай

Елена, Елена, Елена

7 months before

Нямаш си и напредстава колко си права! Сега интимните мисли на този варненски мангал са му как да извлече лична и на спонсорите му изгода от предстоящите евроизбори. С квотата за партийни хора по СИК. И не само. Да вкара няколко (двама) лайнари - Таслаков и Димчев - примерно, в Европарламента, за да суче евро. Пълен МЕНТАК! Наместо да бойкотира евроизборите и да играе ПРИНЦИПНО! Мангал и принципи?

Коментирай

Правилното заглавие

7 months before

Патриотизмът се подменя с евроатлантизъм. От Костя Европейкин.

Коментирай

За протокола

7 months before

Всички останали т.нар. политици са ясни "отвратен". Но има все още глупаци които му вярват на този шмекер. Затова трябва непрестанно да бъде разобличаван, докато не залезе на политическия небосклон. Най-отвратителното у този политически МАРОДЕР е, че се рекламира по американските телевизии като Исус, а е в действителност - Иуда.

Коментирай

Филип Фотев

7 months before

В основата на мангалския манталитет винаги дебне хитростта. Защото липсата на дяволия означава липса на мангал. Копейкин е типично явление с широкия регистър дяволии. Лъганите от него са безспорно ощетените по рождение, т.е. електората му.

Коментирай

Фотев Филипов

7 months before

Хитростта не е ум! Все си мисля, че това посегателство срещу паметника на Игнатиев във Варна е дело на нещатни сътрудници на ДАНС. За изпускане на парата през свирката! По този начин помпат Коци и с-ие и ги подържат. От друга страна те са еврогейско-атлантическата "алтернатива" на НЕСГЛОБКАТА в случай, че работата се обърка. А България и българите са във всички случаи в мора и тофета, а на лъжливото Коци му дреме реално за това! ХИТРОСТТА НЕ Е УМ!

Коментирай

Само отбелязам

7 months before

Случаят "Ваня Григорова" и как Коци РЕАЛНО ОБСЛУЖИ ВАСКО ДЕСЕТО и ПП! ПОМНЕТЕ!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.