ПЕТНАДЕСЕТ БАЗИСНИ ВЪПРОСА БЕЗ ОТГОВОР. ЗАТОВА ЩЕ ГЛЕДАМЕ КАТО ИДИОТИ И ЩЕ СЕ ДЪРЛЯМЕ КАТО БЕСНИ КУЧЕТА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/petnadeset-bazisni-vaprosa-bez-otgovor-zatova-shte-gledame-kato-idioti-i-shte-se-darlyame-kato-besni-kucheta/4037 SvobodnoSlovo.eu
ПЕТНАДЕСЕТ БАЗИСНИ ВЪПРОСА БЕЗ ОТГОВОР. ЗАТОВА ЩЕ ГЛЕДАМЕ КАТО ИДИОТИ И ЩЕ СЕ ДЪРЛЯМЕ КАТО БЕСНИ КУЧЕТА

ПЕТНАДЕСЕТ БАЗИСНИ ВЪПРОСА БЕЗ ОТГОВОР.

ЗАТОВА ЩЕ ГЛЕДАМЕ КАТО ИДИОТИ И ЩЕ СЕ ДЪРЛЯМЕ

КАТО БЕСНИ КУЧЕТА.

1. Ако Русия не върне Крим, какво трябва да стане?

2. Ако Русия поиска специален статут за Луганск и Донецк и заяви, че иначе няма да има мир, трябва ли войната да продължи.

3. Кой трябва да продължи да води тази война?

4. Къде за Нас са червените лини, които не можем да си позволим Русия да прекрачва? А има ли такива вече прекрачени и от които, естествено, няма връщане?

5. Категорично ли ще откажем да търсим рубли за руски газ /то друг няма, както стана ясно/?

6. Докога държавата може да продължи да се грижи за украинските бежанци? Някой пресмятал ли е изобщо, или ще чакаме сляпо помощи от ЕС?

7. Какво ще направим, ако пак не ни одобрят Плана за възстановяване /нашите пари/?

8. Какво е отношението към украинските мъже у нас? С допълнението - ние категорично подкрепяме Украйна, но за собственото си правителство те до един са дезртьори.

9. Трябва ли да ппредадем украинските дезертьори на Военен съд в Киев? Или всеки, който се измъкне, е добре дошъл на наша територия - както черните роби от САЩ в Канада едно време.Някой грижа ли го е, дали украинските бежанци са ваксинирани срещу ковид?

10. Това, че само между 20%-30% /по официална статистика/ от българите са ваксинирани, а всички мерки падат от 1-и април, означава ли, че у нас Колективният имунитет е надделял.

11. Ако се сключи примирие с Русия и Путин остане на власт, от нашето правителство някой ще продължи ли да общува с руското правителство?

12. Докога сме готови да поддържаме санкциите срещу Русия, някой изчислявал ли е? Или ще разчитам, както малко по-горе, отново сляпо на ЕС?

13. Имаме ли установена концепция по морските въпроси - украинските мини в Черно море и българския кораб карй Украинския бряг?

14. Какво трябва да е реакцията ни към украинските военни, които вземат заложници /българските моряци/?

15. Ще наложим ли неустойки на САЩ за самолетите?

Дотук стига. Но e ясно, че дори и на един от тези въпроси няма да получим отговор. Parole, Parole Parole...

Степан Поляков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.