ПОДАЙ ПРЪСТЧЕ ДА ТИ ИЗЯДЕ РЪКАТА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/poday-prastche-da-ti-izyade-rakata/110662 SvobodnoSlovo.eu
ПОДАЙ ПРЪСТЧЕ ДА ТИ ИЗЯДЕ РЪКАТА

Разбирам компромиса на ГЕРБ за "ротационно правителство" с ПП-ДБ. България е над всичко, все пак. Личното его не трябва да е по-силно от интересите на България - извинете за патоса, но аз все още обичам Родината си и не се срамувам от това. Но един от начините да докаже човек, че обича Родината си е и съхраняването на личното достойнство. Разбирам защо ГЕРБ направи тази стъпка към сближаване с ПП-ДБ. Интересите на България диктуват нетрадиционни ходове. Но всичко това - докато прочета изявлението на Про100 Киро.

"Първо, трябва ясно да се признае, че обещанието да няма нито един човек, свързан с ГЕРБ в бъдещ кабинет с втори мандат, не е спазено с Мария Габриел. Ако нашите приятели и избиратели са се почувствали ужасно от този факт, се извинявам! Защо обаче искрено вярвам, че в тази ситуация това е най-доброто, което можем да сторим. Да имаме правителство с министри, които ще работят за България без да крадат и да можем да изпълним много от нашите надежди за промяна - аз дълбоко вярвам, че е възможно с формата за управление, който сме представили."

Той казва, че само Премиерът ще се сменя, министрите са на ПП - ДБ, и те няма да се сменят. Защото, видите ли, те не крадяли...  

Излиза, че ПП-ДБ са си свалили гащите отпред, а ние отзад ли. България иска и се нуждае от нестандартни решения, не от свалени гащи...

Христо Стоянов

3 Коментара

Васил Николов

преди 11 месеца

Гласувахме за ПП и ДБ с Надеждата, че ще се "сбогуваме" с Борисов за винаги!! А какво направихте- Ортаклък!! Предадохте Избирателите си, Никой няма да преглътне Предателството, както му се иска на ВИЛИ Лилков!! Предтелите са, по Страшни от Враговете,!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.