ПОГЛЕДНИ САМ СЕБЕ СИ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/pogledni-sam-sebe-si/24032 SvobodnoSlovo.eu
ПОГЛЕДНИ САМ СЕБЕ СИ!

Пътувах малко днес и слушах радио. Надуха ми главата с "новината", че мръвката, която ядем, била пълна с антибиотици, щото някаква световна инспекторска организация ни поставила на 8-мо място в изследването си на 30 държави. Преди дни друг световен квартален ни съобщи колко пустеещи и напуснати жилища имаме и на кое място сме в тая класация. Утре ще ни информират вероятно за пореден път, че сме най-нещастната нация или че кльопаме най-много нитрати в Европа, Сибир и Монголия. И все някой друг ни казва какво сме, в какво и с колко сме ощетени, руси ли сме или сме преобладаващо извънземни. Нека да ни е, като не можем сами да си кажем мъките, други да ни ги казват!

Да благодарим на управниците си, които всеки ден ни омайват със заклинания, че благоденстваме, имаме висок ръст на БВП, боледуваме и умираме все по-млади и все по-здрави, не ни трябват пенсии, щото има кой да ни превежда от банките в ЕС по 500 евро всеки месец, защитени сме от НАТО и Сините каски и сме абсолютни тъпанари, щото мрънкаме. И отказваме да проумеем и разберем най-новото откритие на икономическата мисъл - че повишеното търсене води до повишаване на цените(?!), (откритие, направено днес по повод цените на едрите яйца, достигнали до цели 40 стотинки на парче).

Л. К.

Любомир Кольовски

Снимка на Любомир Кольовски.

https://www.facebook.com/ecohunter12

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.