ПОКЛОН! Да помним и да не забравяме! Пламен Горанов - българският Ян Палах

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/poklon-da-pomnim-i-da-ne-zabravyame-plamen-goranov-balgarskiyat-yan-palah/16759 SvobodnoSlovo.eu
ПОКЛОН! Да помним и да не забравяме! Пламен Горанов - българският Ян Палах

ВАЖНО!

ПОКЛОН! Да помним и да не забравяме! Пламен Горанов - българският Ян Палах.

В негова памет БОЕЦ внесяме официално Предложение до ОС и кмета на град Варна, като продължение на тригодишните усилия на множество граждани и организации за поставяне на паметна плоча – мемориелен знак в памет на Гражданина Пламен Горанов!

Споделете, включете се и разпространете, само с граждански натиск ще се преборим управлявсащото мафиотско мнозинство за реализирането на тази идея.

Разбираеми са страхът и нежеланието в някои хора за поставянето на такава паметна плоча, защото същите, срещу които бе насочен протестът на Пламен Горанов и неговата саможертва, и до днес продължават на управляват България и Варна по същият начин. С право той е сравняван с Ян Палах, самозапалил се по време на Пражката пролет.

Гражданското общество дължим този знак на почит и признание пред саможертвата и смелостта на един непримирим гражданин! Пример за всички ни, че битката срещу корупцията и мафията, превзели държавата ни са граждански дълг и отговорност на всеки един от нас!

Да помним и да не забравяме!

#БОЕЦ

http://www.boec-bg.com/archives/3042

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.