Поредната тъпанарска имитация на власт и управление!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/porednata-tapanarska-imitaciya-na-vlast-i-upravlenie/16520 SvobodnoSlovo.eu
Поредната тъпанарска имитация на власт и управление!

Тая милиционерска измишльотина със служебните блежки, които ще предоставяме на КПП-та на изходите и входовете на големите градове, за да удостоверяваме, че отиваме или се връщаме от работа, е много смехотворна!

И децата са наясно какво може да се напави в наше време с един прост принтер и други средства за сканиране и размножаване на всякакви документи. А и като знаем колко са грамотни една малка част от простите старшини, които не могат да си напишат и името и изписват адрес "Ул. "ХанКо Брат", както и други оповестени и публикувани грешки и неграмотности, какво и пред кого ще удостоверяваме?

Знам, че има грамотни и образовани полицаи, но те са пренебрежимо малцинство в сравнение с останалите. Погледнете си актовете за неправилно паркиране, превишена скорост или други нарушения и ще видите, че съм прав.

Вече се чуха и първите новини за готовността на предриемчиви мошеници да ви издадат такива бележки, така, както издават дипломи, паспорти, лични карти, СУМПС и други уж защитени документи.

Поредната тъпанарска имитация на власт и управление!

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.