ПРАВОСЛАВНАТА НИ ЦЪРКВА КАТО БИОЛОГИЧЕН ТЕРОРИЗЪМ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/pravoslavnata-ni-carkva-kato-biologichen-terorizam/16555 SvobodnoSlovo.eu
ПРАВОСЛАВНАТА НИ ЦЪРКВА КАТО БИОЛОГИЧЕН ТЕРОРИЗЪМ

ПРАВОСЛАВНАТА НИ ЦЪРКВА

КАТО БИОЛОГИЧЕН ТЕРОРИЗЪМ

със съучастник Щаб и правителство

**** За трети път пиша: спрете посещенията на църковните служби. Всички държави в Европа го направиха, само ние и Русия - не!

.

С изявление, публикувано късно снощи, Вселенският партиарх Вартоломей призова миряните да ограничат излизанията, да останат по домовете си, за да пазят обществото. Манастирите ще продължат богослуженията си, но поклонници и посетители няма да се допускат. Самият Вартоломей ще се моли за целия свят и "бързото му облекчаване от това изпитание", продължава решението на патриаршията.

.

На 15 и 16 март пуснах два поста с възмущението си, че Светият синод с практиките си (причастието и молебените с масово присъствие) превръща църквите в развъдник на епидемията.

Поисках от Щаба и правителството незабавно да забрани за посещение църковните служби, както направиха в Италия, в Испания, в Гърция, Германия и вече навсякъде...

Десетки вярващи и почти толкова тролове яростно атакуваха двата поста.

.

Здравният министър Ананиев наложи забрана за събиране на повече от 2 пенсионери един до друг. (доп. т. 9 от заповедта "не се допуска посещението и събирането на двама възрастни на открити и закрити обществени места".

На службите се събират десетки, дори стотици, а в мащабите на страната - десетки хиляди хора. Един заразен сред тях да има, получаване ново коронаогнище.

.

Православните църковни служби обаче са извън забраната. на министъра. Такава забрана не присъства и в приетия на първо четене в парламента проектозакон за извънредното положение.

.

Останахме единствената държава в ЕС и втората православна заедно с Русия, където това безумие продължава. Ще го квалифицирам като биологичен тероризъм, като престъпление в организиране на потенциален геноцид.

.

Проектозаконът за извънредното положение, който ще приемат, гласи, че изнасянето на лъжливи и неверни факти за епидемията е престъпление.

Господа политици, според вас излиза, че не е престъпление да допускаш антихигиенни и антикарантинни прояви.

.

За мен е ясно, че Светият синод е изцяло под влиянието на Московската патриаршия.

А Щаба, а правителството ни, а президента ни - и те ли са?

Григор Лилов

.

https://theorthodoxworld.com/ecumenical-patriarchate-we-universally-declare-our-ecclesiastical-resolution-and-mandate-to-cease-all-divine-services/

.

*** БЕЛ.

ЩЕ БЛОКИРАМ ВСИЧКИ РЕЛИГИОЗНИ ФАНАТИЦИ И ТРОЛОВЕТЕ, ЗАЩИЩАВАЩИ ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН ЦЕЛУВАНЕТО НА ИКОНИ, ЛАПАНЕТО НА ЛЪЖИЧКАТА И СЪБИРАНИЯТА В ЦЪРКВИТЕ на фона на разразяващата се епидемия.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.