ПРЕДАТЕЛСТВОТО Е НА ЕДНА РЪКА ОТ ВАС

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/predatelstvoto-e-na-edna-raka-ot-vas/3905 SvobodnoSlovo.eu
ПРЕДАТЕЛСТВОТО Е НА ЕДНА РЪКА ОТ ВАС

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Интересно е защо българските служби и прокуратура не разглеждат призивите на някои депутати да изпращаме военна помощ /тоест безплатна/ на държава, заподозряна в поддръжка на неонацистки движения, дискриминация на етноси, неспазване на Женевската конвенция за военнопленниците и откровено служеща на американските интереси. Аз въприемам подобни призиви като откровена държавна измяна. Защото България няма място в тази война. Ние не трябва да вземаме страна, освен да изпращаме хуманитарна помощ и то за предпочитане, за нашите сънародници в Украйна, а не на отрядите на Азов в Киев.

И сега погледнете новата коалиция - ДБ /от тях се очаква, няма нито един от тях, който някога да е защитил българските интерси/, ГЕРБ, ДПС /?/ и разбира се, ПП. Новата коалиция на България. БСП най-вероятно елегантно или не толкова елегантно ще бъде заменена от ГЕРБ в коалицията.

И се питам, при положение, че огромната част от българите са категорично против подобна военна помощ за Украйна, защо народните представители не слушат избирателите си, а американското посолство? Как се нарича народен представител, забравил народа си? Как се нарича народен представител, защитаващ не исканията на народа си, а исканията на чужди посолства?

Службите в България отдавна се знае на кого служат. Но аз призовавам тези български разузнавачи, офицери, прокурори, следователи и други, които си спомнят клетвата към България, да вземат отношение. Утре може да бъде късно. Призовавам и прокуратурата и службите да проверят кои народни представители ходят до Козяк и какво обещават там. Призовавам да се разследват тези, които получават заповеди от чужди посолства, а не от българския народ.

Демокрация отдавна няма в България. Защото демокрацията означава власт на народа. А народът е против това, което правят управляващите и ГЕРБ и ДПС. И Ви призовавам на 06.04.2022 г., от 12.00 часа, на площад "Народно събрание" да кажете думата на народа! Защото ние, народните представители, трябва да служим на Вас, а не на чужди! Искаме да чуем Вашето мнение, Вашата дума, Вашите заповеди!

Защото в България всяка една власт произтича и се упражнява САМО в името и от името на НАРОДА!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.