Преди да тръгна за риба (ако на Гешев му трябвам - под моста ще съм)

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/predi-da-tragna-za-riba-ako-na-geshev-mu-tryabvam-pod-mosta-shte-sam/16542 SvobodnoSlovo.eu
Преди да тръгна за риба (ако на Гешев му трябвам - под моста ще съм)

Преди да тръгна за риба (ако на Гешев му трябвам - под моста ще съм), да обобщя развитията дотук:

1. Масовата калинковизация като кадрова политика на ГЕРБ се саморазкри като невъзможност на калинките дори да имитират някаква компетентност.

Затова:

2. Започват да доминират призивите цялата власт, отвъд всякакви закони и Конституции, да бъде дадена на репресивните органи начело с гореспоменатия Гешев. Расте напънът към единолично управление според приумици, несдържани от никакви закони т.е. - към диктатура. (Ленин: "Диктатурата е голо насилие, неограничавано от никакви закони".)

Затова:

3. Лавинообразно расте репресията върху гражданството (малкия и среден бизнес), отделни негови групи ("различните по етнос", банскалии) и представители на различни професии, вкл. медицински. Заплахите за бъдещи репресии растат дори по-бързо. Масовото преклонение пред униформени мъже може и да е към края си, но то беше почвата, върху която в момента избуява институционалната репресия. Внимавайте, какво си пожелавате, защото не знаете, какво ще си повикате.

А междувременно:

4. Извън кадър започват да се въртят много големи пари, а покрай тях - обичайните кандидати за усвояването им. Когато разберем, за какви суми става дума, силно ще се впечатлим.

Все пак да питам другарите: Другари, нали горното не представлява наказуема със затвор фалшива новина и / или всяване на паника? Защото, ако да - да ми дадете ценни указания, как да го преработя? Благодаря за грижата..

Евгений Дайнов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.