Про100 Киро изговори куп щуротии по адрес на Русия пред изданието "Ди Велт"

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/pro100-kiro-izgovori-kup-shturotii-po-adres-na-rusiya-pred-izdanieto-di-velt/2844 SvobodnoSlovo.eu
Про100 Киро изговори куп щуротии по адрес на Русия пред изданието "Ди Велт"

Про100 Киро изговори куп щуротии по адрес на Русия пред изданието "Ди Велт".

Едно от нелепите твърдения е, че Русия е организирала голяма битка срещу нас чрез кибератаки срещи българските пощи? Абе, Киро, ти в селски пощенски клон влизал ли си? Знаеш ли каква е средната възраст на хората, които отговарят за селските пощенски клонове? И можеш ли да обясниш как се провежда кибератака в аналогов селски пощенски клон, в който липсва компютър?

Дали про100 Киро ще си признае някога, че е опоскана хазната? Пари нЕма! А "лошата" Русия много добре знае, че няма как да се проведе кибератака в аналоговите български пощи, но кой да му го обясни това на Киро.

Утре про100 Киро ще е на аудиенция при папата, за да го погалят и него по главичката, а иначе е впрегнал всички говорители на Козяк да обикалят пропагандните медии и да ни обясняват колко страшна е Русия!

Най-смешното е, че повечето от тези говорители навремето плещеха същите опорки, но срещу Запада! Както се казва - слугите винаги си остават слуги.

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.