Проблемът с Търговския регистър засега носи само шеги и закачки, но това е чудовищен знак как се управлява държавата

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/problemat-s-targovskiya-registar-zasega-nosi-samo-shegi-i-zakachki-no-tova-e-chudovishten-znak-kak-se-upravlyava-darzhavata/22000 SvobodnoSlovo.eu
Проблемът с Търговския регистър засега носи само шеги и закачки, но това е чудовищен знак как се управлява държавата

Проблемът с Търговския регистър засега носи само шеги и закачки, но това е чудовищен знак как се управлява държавата. Пълна интелектуална управленска импотентност.

Управлява се безхаберно от получовеци, овластени идиоти, издигнати до изпълнителна позиция без да имат елементарна компетентност.

Сривът в регистъра ще донесе огромни последващи щети. Ако изобщо се стигне до възстановяването му то най-вероятно ще има много дела заради неосигурената възможност за вписване на обстоятелства.

Никак не е изключено цели бизнеси да осъмнат с променена/подменена собственост. Ходи после доказвай в българския съд какво точно се е случило.

Но проблемът с Търговския регистър е показателен и за това какъв провал е управлението на Борисов III в частта "Електронно управление", или както му се вика по герберски - намаляване на административната тежест.

Кошмар. Само за момент си представете, че същите идиоти бяха успели наистина да изградят "електронно управление"...

Мирослав Иванов

Снимка на Мирослав Иванов.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.