Проф. Слатински: Брутално манипулират обществото, правят го лудо и дебилно

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/prof-slatinski-brutalno-manipulirat-obshtestvoto-pravyat-go-ludo-i-debilno/23467 SvobodnoSlovo.eu
Проф. Слатински: Брутално манипулират обществото, правят го лудо и дебилно

Когато преди известно време на своя сайт и тук, във ФБ, написах, че в определени свои проявления днешното ни постдемократично общество е по-уродливо от късния соц, някои уважавани от мен хора или просто ФБ-приятели реагираха с неразбиране. Това написа проф. Николай Слатински.

Ето какво още казва той в социалнана мрежа фейсбук:

И все пак - имало ли е някога, доколкото ни помага със спомени паметта:

- толкова брутално манипулиране на обществото така, че то бива правено на лудо и дебилно;

- толкова откровено грабене на национално богатство, обществена собственост, публични финанси и еврофондове;

- толкова злостно омаскаряване на всеки, който мисли различно, говори различно, вярва различно, обича и люби различно, иска да бъдем управлявани различно и да изглеждаме като държава и общество различно;

- толкова много, масово безбройни хора в управлението на всички нива и във всички видове и форми власт, които са зле образовани, твърде некомпетентни, прекалено дилетанти, изключително неподготвени, непозволимо некадърни и непоносимо мразещи честните и почтените, знаещите и образованите, можещите и способните ????

Аз лично, може би само като екстремално и страдащо лично мнение нямам спомен друг път, по друго време и под друга власт да съм живял сред подобна уродливост!

.

frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.