Проклет да е Бриго Аспарухов, дето ни натресе тази политическа пародия!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/proklet-da-e-brigo-asparuhov-deto-ni-natrese-tazi-politicheska-parodiya/17232 SvobodnoSlovo.eu
Проклет да е Бриго Аспарухов, дето ни натресе тази политическа пародия!

ТОВА МИРА НЕ МИ ДАВА! Как може, как е възможно след Освобождението от турско да имаме невероятни премиери, европейски величини. А преди това сме нямали държава! Да не говорим за Стамболов, дето султанът единствен е посрещал на пристанището. И моля ви се, 21 век, супер време и какъв ужас! Ужасът се нарича ГЕРБ и най-вече техният вожд Бойко Борисов. Как може да се червя от срам, че такъв некадърник и дървеняк е премиер.

Никога не съм писал, че Нинова трябва да стане премиер.Душата ми жадува за силна личност, за държавник, от който да не се срамувам! Ей, това ме чопли всеки ден и мира не ми дава! Проклет да е Бриго Аспарухов, дето ни натресе тази политическа пародия!

Стефан Северин

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.