ПРОТЕСТИ ЗА ДЕБОРА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/protesti-za-debora/114135 SvobodnoSlovo.eu
ПРОТЕСТИ ЗА ДЕБОРА

Зарадвах се, че хиляди хора са се събрали в различни градове на страната заради момичето от Стара Загора. Но ме безпокои "прекалената организираност" на протестите. В България, колкото и да са възмутени, гражданите трудно излизат по улиците и площадите. А сега - такъв взрив! Поводът наистина е чудовищен и виновните за това дъно са ясни. Но тези истински виновни, както винаги, ще останат извън полезрението на медиите, центърът на случая ще се измести. 

Цинизмът на соросоидите е безпределен и вече се носи във въздуха вонята на намеренията им да използват страданията на едно дете не за да се разправят с престъпниците, а за да промушат Истанбулската конвенция. Не защита на жертвата лъха от тия протести, а пореден организиран атентат срещу България.

В какво змийско, вероломно време живеем - чувствителността и съпричастието на обществото към жертвата на толерираното мутренско насилие, да бъдат използвани за генериране на ново, още по-страшно насилие

Милена Върбанова

12 Коментара

Мина

преди 9 месеца

“Те”, както сами са си го казали- се упражняват в тази си способност и са я постигнали да използват енергията на хората от поне 3000 години:) Но- знаят много добре къде е гордиевият възел. При някои, много преди “тях” е заложено в гените- да предугаждат плановете им. След което да ги ликвидират:)

Коментирай

Червената шапчица

преди 9 месеца

Трябва да похвалим организаторите. Майстори са да манипулират тълпата и общектвото. Шараните кълват - пореден организиран атентат срещу България. За да успеем ние, трябва да се учим от тях. Тактика и стратегия трябва. Морал, идеология – трябва да ги забравим. Прагматизъм трябва. Живеем в известната къща - whore house.

Коментирай

Червената шапчица

преди 9 месеца

За да успеем, всеки ден трябва да им врътваме по 2 курвенски номера. На зла круша, зъл прът. Не си губете времето с поход на мира в събота в 19 часа пред ндк…

Коментирай

Андрей К

преди 9 месеца

Привет, Милена, Само дето на плакатите не пише Me too или Black lives matter... За България са измислили - Нито една повече. В надигащото се безумие гласът на разума ще бъде изцяло заглушен...

Коментирай

Боги

преди 9 месеца

Прозорецът на Овертон вече е широко открехнат. Утре ще си имаме Истанбулска конвенция в действие. Следва приемане на еврото и накрая войници на фронта. В задачата се пита, защо възмутените граждани не протестират срещу предадените им надежди и срещу ново образувалата се коалиция? Отговор - защото за това не са им платили.

Коментирай

Ивайло Кирков

преди 9 месеца

Едно вчерашно изнасилване е удобен параван да се прикрият две предстоящи изнасилвания - на българската Конституция и на вкарването ни във война с Руската Федерация.

Коментирай

copy - paste

преди 9 месеца

Така.3 часа са 180 минути.На всеки 45 секунди е правен шев.Ако са били 400 както се твърди.Тия са факири бе.Рекорд за Гинес.Учудващо!

Коментирай

Червената шапчица

преди 9 месеца

Ако един шев се прави от лекаря за една минута… 400 шева се правят за 400 минути, тоест близо 7 часа… ---- в новините казаха, че близо 3 часа лекаря зашивал 18-годишната от Стара Загора. Под местна упойка или под пълна упойка…

Коментирай

copy - paste

преди 9 месеца

Между другото, къде изчезна новината от Австрия? Чудесната новина, че не подкрепят България за Шенген. Чакайте малко, тук много искам, както ги наричат на други места "индоктринираните идиоти", които гласуват за ПП-ДБ, да ми припомнят, не беше ли това една от трите причини да съществува правителството с ГЕПИ и ДпС? Или сега вече няма да коментираме тази тема. Тя става табу. Ей, за какво ви е тоя Шенген. И така сте си добре. Виж Еврозона може. Всичко в банката, за да може растежът на банковите печалби да не е само 66% процента, спрямо миналата година, а да бъде 666%. Какво хубаво число, нали? Леля Асена с дупе подкрепи банковия клан. Всъщност вече съм напълно сигурен, че доставчикът ви на пица е същият, като на Киро. Викат му Кристалния.

Коментирай

Благоизтезар

преди 8 месеца

Съпричастнисмесмомичетономиришенаинстамбулскаконвенция

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.