Рано или късно ще има възмездие невиждано в новата ни история

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/rano-ili-kasno-shte-ima-vazmezdie-nevizhdano-v-novata-ni-istoriya/14513 SvobodnoSlovo.eu
Рано или късно ще има възмездие невиждано в новата ни история

Организирани престъпни групи за проникване влизали когато си пожелаят в дома на премиера, за да му слагат злато и милиони евро в шкафчето. При това пред очите на охранителите от НСО, полицията ангажирана с охраната и няколко други специални служби за противодействие на подобни хипотези. Престъпните групи влизат, охранителите им се радват! Такава била работата според потърпевшия.

И ако не беше смешно, трябва да се замислим колко е тъжно да имаме такова лице на върха на държавната власт. От него по-опасни са само бойковчетата, всички заченати и родени в грях от връзкарство, некадърност и слугинаж. Самоходни подлоги.

България не е на тези хора. Те са част от миналото, което ще бъде заличено и те знаят това. Затова подстрекават бащицата си и се крият зад гърба му. Нека не забравят само, че много отдавна са вписани в оня списък, към който принадлежи престъпното минало на страната ни. И рано или късно ще има възмездие невиждано в новата ни история. Убихте милиони невинни хора господа с вашата арогантност, некомпетентност и некадърност. Погубихте горите, водите и почвата в райската градина. Стъпихте с мръсните си крака върху невинни детски души. Това престъпно ваше поведение си има своя цена. Тежка.

На война като на война.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.