Русия отлага настъплението, защото засега Зеленски получи някакво наливане на мозък и се съгласи да отиде на примирие вместо на разгром и капитулация

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/rusiya-otlaga-nastaplenieto-zashtoto-zasega-zelenski-poluchi-nyakakvo-nalivane-na-mozak-i-se-saglasi-da-otide-na-primirie-vmesto-na-razgrom-i-kapitulaciya/4010 SvobodnoSlovo.eu
Русия отлага настъплението, защото засега Зеленски получи някакво наливане на мозък и се съгласи да отиде на примирие вместо на разгром и капитулация

34 дни продължи руската операция по поставяне Украйна на мястото и. Засега имаме резултат по прилагане на украински неутралитет при гаранции за сигурност. Преведено означава, че Украйна се предава, съгласява се да забрави за членство в НАТО и ЕС, затваря чужди военни бази на територията си и започва пълна гравитация около Русия.

В резултат от постигнатото на преговорите в Истанбул, руската армия започва поетапно възпиране на дейността си по определени точки и пунктове на бойни действия. Засега. Официално се обяви пристъпване към лична официална среща Путин - Зеленски. Това е телеграфния вид на информацията.

Сега разсъжденията. Русия постигна демилитаризация на Украйна. За 34 дни държавата Украйна беше поставена на колене, а украинската военна машина на практика унищожена.

Денацификацията обаче предстои. Киев засега остава под обсада, но е в украински ръце. Капитулацията се отлага, имаме предаване пред по-силния. За всички, които ще гледат и слушат българска и западна телевизия - Не, Русия не се отказва от настъпление, защото украинците са я отблъснали! Русия отлага настъплението, защото засега Зеленски получи някакво наливане на мозък и се съгласи да отиде на примирие вместо на разгром и капитулация. Казвам засега, защото не вярвам на нито една дума на всичко около него и неговите кукловоди. Ще чакам да видя развоя на събитията.

След това - Не, Украйна не е удържала победа над Русия! Украйна е напълно обезоръжена и обезвредена на ниво военна и политическа мощ, на административно и икономическо ниво. Държавата е разглобена и има два пътя. Или се предава и ще видим как точно ще продължи, но задължително под зорко постоянно военно руско око. Или ще бъде превзета и разделена на три части. Засега изглежда, че ще се случи първия вариант. Специално искам да подчертая, че абсолютно нищо не е свършило! Завърши един етап от лесните. Сега идва трудното. Първо денацификацията. И второ, ново устройство на Украйна в руската орбита. Не мисля, че това ще стане лесно.

Освен това не вярвам, че агресивния елит на Запада ще спре да ръчка проблема. Ще разбера още след ден два по реакциите какво смятат да предприемат глобалистите. Такъв развой за тях е чиста загуба. Да, добре чухте, Западът в Украйна загуби и ще загуби и в това съм била винаги категорична! Може да е трудно, бавно, страшно, но те там победа няма никога да видят!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.