С какво се гордее Ким Чен Ун?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/s-kakvo-se-gordee-kim-chen-un/15218 SvobodnoSlovo.eu
С какво се гордее Ким Чен Ун?

Разбира се с изстрелването на ракети. Нашите недонаправени доньови глупаци в управлението на държавата не са далеч от азиатския тип маскарад. Познатите още от римско време, хляб и зрелища. Когато си интелектуален кастрат и ти липсват идеи за обществен прогрес започваш да дрънкаш оръжие и да въодушевяваш безмозъчната тълпа. Тази нежива материя от своя страна трудно ще разбере, че когато изстрелваш ракети вадиш милиони от джоба на всеки лоялен гражданин, а не слагаш пари в него. Но, нейсе.

Замириса на избори и кака Бойка Разбойка започна отново да строи Белене. Прекрасният им проект. Мандат след мандат наша кака и компанията й от видни политически проститутки строят, но "проекта им" все една празна дупка остава. Да закопаят след време в нея лумпените-гласоподаватели, които така или иначе са подготвени за ограбване и умъртвяване, чрез бавно сваряване. Като жабки.

Изстрелват ракети за да демонстрират политическа мощ по време на чума! Страхотна севернокорейска новина! А толкова по-лесно би било решението на много наболели за нацията въпроси с един единствен изстрелян куршум на цена 0.58 стотинки. Въпросът е кога? И към кого? Нямам други въпроси. И няма нужда от повече.

Поне аз нямам.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.