Сами по себе си Лена, Киро, Асен и Лорер представляват риск за националната сигурност

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/sami-po-sebe-si-lena-kiro-asen-i-lorer-predstavlyavat-risk-za-nacionalnata-sigurnost/2763 SvobodnoSlovo.eu
Сами по себе си Лена, Киро, Асен и Лорер представляват риск за националната сигурност

Сами по себе си Лена, Киро, Асен и Лорер представляват риск за националната сигурност. Поне днес стана ясно, че никой в парламента няма да подкрепи фашисткото им проектозаконче за изготвяне на "черни списъци" и запориране на имущество без съдебна санкция.

Чудя се - как Слави и ИТН още ги търпят и не е ли назряло време да излязат от тази глупава коалиция, предвождана от ПП, които до момента не са изпълнили нито едно от предизборните си обещания?

Дори ЕК ги посечен за водената финансова политика - много заеми, необосновани харчове, отново върнат План за възстановяване. А фронтменът им Киро, със сринатото обществено доверие, се превърна в шута на ЕС.

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.