СБОГОМ, БОЙКО, пишеш ли оставката? Играта свърши - край, финиш, конец!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/sbogom-boyko-pishesh-li-ostavkata-igrata-svarshi-kray-finish-konec/17275 SvobodnoSlovo.eu
СБОГОМ, БОЙКО, пишеш ли оставката? Играта свърши - край, финиш, конец!

СБОГОМ, БОЙКО, пишеш ли оставката? Играта свърши - край, финиш, конец!

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА МАФИОТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ!

Без компромиси, без повече лъжливи обещания и без преговори и разигравания. Играта свърши, Бойко, дори и ти май го осъзнаваш вече.

БОЕЦ повлякохме крак на 23.01 и протестите ескалираха! Перничани са днес, в сряда бизнеса излиза срещу поредните мракобесни законодателни промени имащи за цел да смачкат малките и средни фирми и да наложат тотален контрол и пълна диктатура на мафията над бизнеса. Това е погром, който не трябва да бъде допускан! На 23-ти бойците бяхме сами с няколко десетки граждани пред ВСС. Страхът е голям, но личният пример е заразителен и днес вече хиляди са пред Министерски съвет. В сряда ще бъдем още повече.

БОЕЦ подкрепя всички справедливи протести, както винаги сме го правили вярвайки, че гражданската солидарност е най-силното ни оръжие срещу управвляващата ни мафия! Ще подкрепим и сега протестите на бизнеса и гражданите на Перник!

През годините обаче сме се нагледали как опитните ченгета и манипулатори успяват да впрегнат гражданските протести и недоволство вкарвайки ги в капана на някакви срещи и раговори, след които излизат едни хора и изведнъж започват да благодарят на "премиера Борисов" , който единствено ги бил приел, чул, изслушал, помогнал и тн. Изведнъж палача става спасител. И вместо да им избодем очите на дебелите, им изписваме веждите.

БОЕЦ се надяваме, че гражданите са научили своят урок, че с мафия и престъпници не се преговаря, а единствено се отстояват цели и се борят до дупка. Мафията доказано не може да извършва реформи, или да направи каквото и да е в полза на обществото, затова нашата битка има една първа важна цел - изриване на мафията от властта, после следва всичко останало! Каузата ни е чиста и в това е нашата сила! Сега мафията се страхува от нас и сега е момента да се изправим и отстояваме своята цели до край - ОСТАВКА НА БОРИСОВ! ОСТАВКА НА ГЕШЕВ! ОСТАВКА НА МАФИЯТА!

БОЕЦ призоваваме всички будни, непримирми и недоволни граждани да подкрепят предстоящите протести и заедно да спечелим битката срещу мафията!

Продължаваме!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.