Ще посоча трите най-съществени системи на глобализма, които са в тотален разпад

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/shte-posocha-trite-nay-sashtestveni-sistemi-na-globalizma-koito-sa-v-totalen-razpad/2665 SvobodnoSlovo.eu
Ще посоча трите най-съществени системи на глобализма, които са в тотален разпад

Наблюдавайки загиването на транс-либерал-глобализма, не ми се вярваше дълго време, но се убеждавам, че България е една от най-тежко поразените държави в света. Вероятно това е така, поради малката ни численост и предпоставката, която този показател представлява за проникване на отровите дълбоко навътре. Това ще се изследва от много видове специалисти в бъдеще.

Една от основните причини за това положение на обществото в България е собственото отричане от Родината. Винаги е така. Никоя външна сила не може да успее, ако отвътре не и отворят!

Западът страда от не една и две жестоки заблуди за живота, за света, за човека като евеолюционен вид и прочие откровени липси в съзнанието. Мен ме интересува следната невероятно тежка заблуда, в която Западът буквално е потънал до шия и която той успя много добре да инфилтрира в българското общество - заблудата за същността на развитието ни в социализма. Изобщо, целият ляв политически спектър за Запада е Тера инкогнита, нищо, че най-сериозните социалистически партии се родиха на Запад. В общи линии у нас заблуждението, което много добре беше използвано и развито така, че едно храстче да изглежда като огромно дърво, е следното:

В соца България беше зле.

В западната демокрация България е добре.

Около тези две тези се върти всичко у нас, абсолютно всичко. Това основно заблуждение е причината за пораженията, които ни нанася глобализма.

В настоящия момент, липсва време за задълбочаване на изводите точно тази сутрин, наблюдаваме разпад на западния световен вековен модел и България не е изключена от този разпад. Участва с цялото си величие! От А до Я.

По горепосочените причини ние ще преживеем крах на историческите си периоди и ще бъдем разсъблечени като народ по абсолютно същия начин, по който времената разсъбличат старата и грозна дреха на западния модел и неговото безспорно най-уродливо образувание - либерал-глобализма, който е всъщност сатанизъм.

Ще посоча трите най-съществени системи на глобализма, които са в тотален разпад :

1. Наличието на мозъци.

2. Наличието на идеи.

3. Наличието на понятие за света.

Това са трите основи, които се рушат централно. И аз мисля, че много ясно това се вижда. Вижда се разрушителното следствие на този край, преживяваме го.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.