Ще ви обуча на модерна форма за водене на хибридна война със сектата на бойковистите от седмия ден. Напълно безопасна война

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/shte-vi-obucha-na-moderna-forma-za-vodene-na-hibridna-voyna-sas-sektata-na-boykovistite-ot-sedmiya-den-napalno-bezopasna-voyna/14317 SvobodnoSlovo.eu
Ще ви обуча на модерна форма за водене на хибридна война със сектата на бойковистите от седмия ден. Напълно безопасна война

Ще ви обуча на модерна форма за водене на хибридна война със сектата на бойковистите от седмия ден. Напълно безопасна война. Дошло е време за истинско военно обучение и необходим опит!

Срещу вас застава лично, пише или се е развихрил мафиотски сектант или друг подобен плевел. Няма значение къде и при какви условия, както няма значение и колко е богат, овластен или зъл. Нищо от това няма значение за бъдещето и справедливия съд на търпеливите.

Разглеждате го внимателно, без излишни емоции и запомняте достатъчно външни негови белези. Вадите листче от вътрешния си джоб и записвате всякакви детайли за неговата личност. Ако нямате налице - проучвате го. Без да влизате в какъвто и да е сблъсък или конфликт с него. Имате в ръцете си достатъчно доборо и ефективно оръжие - лист и перо!

Когато настъпи часът на истината предавате списъка с имена и други данни където трябва и с това войната приключва. Точно по същият начин по който беше проведена от самите бойкови сектанти и причинени милиони невинни жертви през изминалите военни години. Тежки години.

Това е краят.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.