Ще ви влезе четворен със сушата, свинския грип, африканската чума и боклука - и "отзаде", и "отпреде"

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/shte-vi-vleze-chetvoren-sas-sushata-svinskiya-grip-afrikanskata-chuma-i-bokluka-i-otzade-i-otprede/17522 SvobodnoSlovo.eu
Ще ви влезе четворен със сушата, свинския грип, африканската чума и боклука - и "отзаде", и "отпреде"

Е, няма да стане!

Правят кризисен пиар със свински грип и африканска чума по свинете, за да отклонят вниманието ни и приглушат ескалиращото обществено напрежение от пресушените язовири, настъпващата Голямата суша и боклука за горене от Италия.

Не сме толкова прости, дами и господа управляващи! Нито пиарите ви са по-умни от нас! А като я гледам "Севда ТВ" с т'ва телефонче, пърхаща около Борисов, ежедневно го излага и работи срещу него със селскостопанските си видеа.

Ще ви влезе четворен със сушата, свинския грип, африканската чума и боклука - и "отзаде", и "отпреде", и "по пекински във Виетнам", и "на задната седалка през гащите".

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.