СКЪПИ КИРО И МИЛИ МИ АСЕНЕ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/skapi-kiro-i-mili-mi-asene/2760 SvobodnoSlovo.eu
СКЪПИ КИРО И МИЛИ МИ АСЕНЕ

СКЪПИ КИРО И МИЛИ МИ АСЕНЕ,

Не знам дали сте разбрали, но за разлика от Добромир Задгорски – БСП - , който предвиди Ленин, аз вас въобще не съм ви предвиждал.

Дори по-лошо – не съм ви и сънувал. Не сте присъствали нито в сухите ми сънища, нито в мокрите… Мокрите ми сънища не са били никога леви сънища с дясна ръка по време на сънуването.

Въобще не сте присъствали в сънищата на нито един български гражданин, докато не се появихте в живота на Ленчето като сбъднат сън. Честно казано, в моите сънища няма как да вземете гражданство, тъй като в тях се спазват моралните конституции на моя род, а те не могат да бъдат нарушени нито от Сульо, нито от Пульо… /Не винаги „Пульо“ идва от „Ококорване“, освен в случаите когато телето е в кълчищата/… Този преамбюл не е случаен, защото ми иде не да вия, а да…

Всъщност, вие вече сте спокойни, защото цената на яйцата, доматито и вмирисаната риба така скочиха, че и Божков няма да задели от залъка си, за да въоръжи славните ви дружини. /Апропо, не е случайна гледката в кафенето на ФКЦ във Варна, в която активно си гукаха господата Лорер и Бабикян. Вероятно са обмисляли условията, при които ще капитулира окончателно българският народ./ И, така. Да започнем и навлезем в същината.

Нали ваша бе идеята да приложите дясна политика с леви средства. Или лява политика с десни средства. Дето се вика, ако е петдесет на петдесет е безсмислено да се определя лява ли е, дясна ли е. Според мен лявомислещите в България измряха и на тяхно място се появиха леваците. Но вие сте доказателствен материал за това, че леваци има и в дясното пространство.

Вероятно заради това се припознахте така с Корнелия Нинова. И така, скъпи ми еднояйцни близнаци – защото от едни яйца се пръкнахте по площадите, каква е причината да се вдигне цената на горивата чак сега разбирам. Ами целокупният български народ да събира пари за обратния ви път към Харвард вече не може да събере пари и до Калотина да ви извози. Значи с яйчната политика нещата стават ясни, няма кой да инвестира в яйцата ви, няма кой да ви купи гориво, народът прегракна, докато ви качи на власт и няма сили да извика едно „Долу“… На това се казва дясна политика с леви средства…

Вие сте гениални, но въпреки всичко не присъствате в сънищата ми… И Ленчето не присъства, тъй да знаете…

Христо Стоянов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.