Слави Трифонов: Овладяни медии и институции, овладяни силови структури - резултатът е този, който виждаме

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/slavi-trifonov-ovladyani-medii-i-institucii-ovladyani-silovi-strukturi-rezultatat-e-tozi-koyto-vizhdame/14727 SvobodnoSlovo.eu
Слави Трифонов: Овладяни медии и институции, овладяни силови структури - резултатът е този, който виждаме

Търпението на хората явно е доста сериозно. Овладяни медии и институции, овладяни силови структури - резултатът е този, който виждаме. Прокуратурата действа доста неприемливо. Сякаш една група е овладяла държавата и я ползва за собствено благоденствие.

Това коментира Слави Трифонов във видео, публикувано в личния му профил във Facebook.

Той определи като "грубо погазване на Конституцията" нахлуването в президентството от страна на прокурори днес, независимо от факта, че разполагат със заповед и съдебната ни система е на страната на това действие.

"Несправедливо и неприемливо е. Неморално. И много скандално. Аз не виждам основателна причина за подобно действие. Става въпрос за президентската институция, независимо кой е президент", коментира Трифонов.

Той заяви - не знае има ли връзка между днешните акции и изявлението на Радев вчера. Но отсече - не вярва в случайности.

"Това, което се случва е от много време насам - поредица от скандали, абсолютно неприемливи за политическата система неща и за живота ни като граждани. Всеки ден - скандал след скандал. Само един от тях би следвало да ликвидира правителството и цялата система такава, каквато я познаваме в последните 10 години", заяви още Трифонов.

“Търпението на хората явно е доста сериозно. Овладяни медии и институции, овладяни силови структури - резултатът е този, който виждаме. Прокуратурата вече действа доста неприемливо. Цялата заявка на главния прокурор, че ще се бори с битовата престъпност, олигархията, силовите структури вече изглежда доста жалко. Изглежда като услуга на една група срещу друга група. Сякаш една група е овладяла държавата и я ползва за собствено благоденствие.

Крайно време е да спрем”, заяви още Слави Трифонов.

https://www.facebook.com/STTrifonov/videos/278126173436911/?t=8

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.