Служителите в ГДБОП явно нямат много работа в мафиотската ни държава

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/sluzhitelite-v-gdbop-yavno-nyamat-mnogo-rabota-v-mafiotskata-ni-darzhava/24631 SvobodnoSlovo.eu
Служителите в ГДБОП явно нямат много работа в мафиотската ни държава

Служителите в ГДБОП явно нямат много работа в мафиотската ни държава, освен да си бъркат в носа, да чоплят семки и да обядват под строй в точно определен час. За 25 години, никой не успя да научи тези малки безделници, да не ходят с евтини турски обувки и омазан костюм на работа. За зализаните селски прически няма да отварям приказка, но те са тежък хигиенен проблем в специалните ни служби. Добре, че има по някой филм, който да им лъска имиджа, че ако нямаше, гражданите щяха да ги бъркат с работници от БДЖ.

Другари и другарки от ГДБОП! Така няма да стане работата. Далаверата е ясна, но все пак и вие трябва да отчетете нещо. Вижте например контрабандата с участие на политически фигури, Мащабите на тази контрабанда с всякакви интересни неща, нарко-производствената магистратска комуна, вижте ония специални групи за убийства, раздвижете задниците по висшите етажи на властта, че вече ударихме дъното.

Оставете гражданите да псуват властта на воля! От това отчаяно занимание на гражданите, държавата не е в опасност. Друго не им е останало на завалиите. Сами виждате, че всички ги ограбват, бият и убиват в собствените им домове, а помощ от никъде не иде. Надявам се също да не забравите, че сиромах човек е жив дявол...

Николай Марков

Резултат с изображение за Николай Марков

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.