Срещата на НАТО в София е панаир на слугинажа.

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/sreshtata-na-nato-v-sofiya-e-panair-na-sluginazha/134595 SvobodnoSlovo.eu
Срещата на НАТО в София е панаир на слугинажа.

Срещата на НАТО в София е панаир на слугинажа.
1. Някакъв самозванец, който стана президент на една страна, която скоро ще престане да съществува, след преврат организиран от американските му ментори, ни дава акъл за кого да гласуваме. Имайки предвид какво се случва със страната му, определено трябва да правим обратното на това, което ни казва.
Нашият пък пРезидент се бил изказал, че имало член 5 от договора за НАТО и нямало значение какво ще каже нашето НС. Явно, пРезидента не обича да чете или има затруднения с осмислянето на законови текстове. За услеснение на него и сътрудниците му ето какво гласи чл. 5 от договора за НАТО:

"Страните по Договора се договарят, че въоръжено нападение, предприето срещу една или повече от тях, в Европа или в Северна Америка, ще се разглежда като нападение срещу всички тях, вследствие на което те се договарят, че в случай на такова въоръжено нападение всяка от тях, упражнявайки правото си на индивидуална или колективна самоотбрана, признато в член 51 от Устава на Организацията на обединените нации, ще окаже помощ на нападнатата страна или страни по Договора, като незабавно предприеме, индивидуално и съгласувано с останалите страни по Договора, такива действия, каквито смята за необходими, включително употребата на въоръжена сила, за възстановяване и поддържане на сигурността в Северноатлантическата зона."

Изрично е посочено, че страните ще предприемат "такива действия, които смята за необходими". т.е. НС може да реши, че единственото действие е да излезем с декларация и толкоз!
НЯМА задължение за изпращане на наши българчета да проливат кръв за интересите на европейските и американски господари. Който иска да воюва.
Но когато си пРезидент, изпълняваш заповеди.

Виктор Папазов

2 Коментара

Иванов2

1 month before

Чл.5 е ясен - подкрепа от членките до последен булгар... и миротворчески войски на Тайпи до Стара планина. Чакаме само бурните аплодисменти преминаващи в овации на умниците от НС, че са обявили СВО на Русия...

Коментирай

Копи

1 month before

И ти се затрудняваш с тълкуването на този член 5. Да не мислиш за друг такъв?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.