Стара Загора не се предава! Ден трети от блокадата на жандармерията

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/stara-zagora-ne-se-predava-den-treti-ot-blokadata-na-zhandarmeriyata/14228 SvobodnoSlovo.eu
Стара Загора не се предава! Ден трети от блокадата на жандармерията

Стара Загора не се предава! Ден трети от блокадата на жандармерията. И всичко това защото протестиращите просто искаха да направят едно кръгче през детелината на магистралата и да се върнат обратно...

Голям срам да не би да се блокира международен път и да се разчуе в Европа... А не ви беше срам докато им крадохте 10 години парите?

Апелирам гражданите от съседните градове да минат за няколко часа от тук. Пловдив, Нова Загора, Хасково, Ямбол, Чирпан, Казанлък, Димитровград, Раднево, Гълъбово, Павел Баня, Николаево, Гурково?

За тези, които се прибират от морето - минете от тук навръщане - и без това ви е по път. Не разбирате ли, че тук става дума за много повече от една блокада. СТАВА ДУМА ЗА СЛОМЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ДУХ. Въпросът е ще го позволим ли?

Georgi Ivanov

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.