Страхът, другарю ББ, се трансформира в презрение, схващаш ли?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/strahat-drugaryu-bb-se-transformira-v-prezrenie-shvashtash-li/14369 SvobodnoSlovo.eu
Страхът, другарю ББ, се трансформира в презрение, схващаш ли?

Вече никой не се страхува, защото и най-близките за теб хора видяха жалката ти същност - тежко болен, силно корумпиран и зависим от всякакви кръгове дегенерат. Обществен отпадък. Отнел с лека и престъпна ръка личността и достойнството на хора като Дариткова, Караянчева и всички онези смазани чрез мутренски методи уж депутати в българския парламент и сега всички се превръщат заедно с теб в радиоактивна обществена тор, в която не може да има живот. Сам си го направи!

Унизителна е гладката на човешки и личностен разпад от естествен процес на гниене. Вече милиони българи стават свидетели и очевидци на този мафиотско-политически позор. Ако следите реакциите на самите знакови депутати от престъпната хунта, например, на онова жалко нещо Г.Марков, ще видите цялата картина на гангренясалия и прояден от всякакви паразити труп на иначе презентираната като европейска партия на ББ. Лично негово недъгаво отроче, родено от нездрава утроба. С престъпна цел!

С какъвто съд съдихте, уважаеми политици и олигарси на прехода, с такъв съд ще бъдете осъдени. Запомнете го! И е добре да знаете, че през изминалите 32 години резюздана и безнаказана политическа престъпност, съдът на милионите погубени животи на праведниците не се намираше в Съдебната палата. Затова и вашият съд и присъди няма да бъдат там. Така е справедливо и честно пред лицето на небето и на земята. Такава е съдбата на всички престъпници като вас по целия свят и във всички времена на историята.

Нито крачка назад

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.