СТРАХЪТ Е ГОЛЯМО ШУБЕ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/strahat-e-golyamo-shube/16790 SvobodnoSlovo.eu
СТРАХЪТ Е ГОЛЯМО ШУБЕ!

Знаем я тази изтъркана фраза, ама тя страхотно подхожда з а днешното – не го наричам събитие, а унижение. Хайде да сме искрени: Борисов не го е страх нито от лекари, нето от учители, нито от миньори, щото вече ги няма. Борисов трепери от футболните агитки. Защото знае тяхната сила, защото вече ги е ползвал в атаката срещу правителството на Орешарски.

И вижте го – този велик държавник, този самовлюбен паун: търчи до Пловдив, на крака им идва на футболните запалянковци и ги баламосма. На Локо давам/ той дава!!!/ 12 милиона. На Ботев давам / пак той!/ 25 милиона!

Този тарикат знае какво прави. Знае, че само агитките могат да го пометат и да го направят за резил. Затова ги ухажва, мазни им се, защото е един голям страхливец. И раздава от свое име нашите пари, от нашите данъци, за да си върти мръснишката политическа реклама за ГЕРБ. Този не знае синори – той е като кокошката и жената!

Стефан Северин

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.