Свръхсмъртност в ЕС преди и след COVID "пандемията"

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/svrahsmartnost-v-es-predi-i-sled-covid-pandemiyata/129807 SvobodnoSlovo.eu
Свръхсмъртност в ЕС преди и след COVID "пандемията"

Свръхсмъртност в ЕС преди и след COVID "пандемията".

Да не си помислите, че се е повишило качеството на здравеопазването в България.

Не е!

Единствената разлика е във "ваксиналното" COVID покритие.

Негативните инстинкти на народопсихологията спасиха хиляди животи.

Не твърдя, че това ми харесва!

Твърдя, че да те управляват нискоинтелигентни политици, продажни лекари и учени и алчни търговци е по-опасно за живота от всякакви инфекции.

Лъчезар Аврамов

8 Коментара

Андрей К

преди 1 месец

Има ли данни за Великобритания? Знам че е извън ЕС... А Румъния защо я няма в изследването?

Коментирай

Албена

преди 1 месец

"Единствената разлика е във "ваксиналното" COVID покритие.Негативните инстинкти на народопсихологията спасиха хиляди животи". ТОЧНО така е! Остава въпросът: верно ли е, че Възраждане са "смачкали" петицията подписана от хиляди хора за излизане от СЗО, както наскоро заяви един отлюспил се депутат. И ако да - защо?

Коментирай

Старуха Извергиль

преди 1 месец

Бени, няма излизане от Световното правителство ООН, което е толкова отговорно за всяка касапница по Света, колкото и чичо Сам. СЗО, са само едно от пипалата му. Относно схемата, нещата вървят към затихване. Непосредствено след изпълнението на протоколите на СЗО, едно от % беше много по-видим.

Коментирай

с такива авери

преди 1 месец

Врагове не ти трябват

Коментирай

Албена

преди 1 месец

Да, чест прави и на него, и на д-р Тодоров от Русе, и на проф. Чорбанов от БАН, (а в чужбина д-р Макълъ, Р. Кенеди, Дидие Раул, Люк Монтание), просто няма как да се изброят всички достойни лекари и общественици, които не се поддадоха на чудовищния натиск. Дори бяха изфабрикували накакъв "български лекар" от Мадрид, който настояваше за изключването на доц. Мангъров от БЛС. Това, разбира се, не остана без отговор, хората направиха петиция в негова защита. Изобщо позицията на повечето българи през този период е за уважение и доказва (както казва Камю), че няма нищо по-ценно от човешката солидарност. А дали е било пандемия? Специално са променили дефиницията за пандемия и са използвали редица апаратни хватки (напр. да дават данни не за 10000, а за 1000 и др. подобни).

Коментирай

Албена

преди 1 месец

По повод на Румъния: ако си спомняте, румънец беше първият депутат (заедно с още петима), който показа даговора с файзер, 2/3 от страниците на който бяха почернени. Представяте ли си, европейски депутати гласуват за нещо, което не знаят точно какво е.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.