ТЪРСЕТЕ ПАРИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tarsete-parite/15236 SvobodnoSlovo.eu
ТЪРСЕТЕ ПАРИТЕ

Сега разбирате ли защо почтени хора няма в политиката? Защото, за да правиш политика, са необходими много, ама много пари. Сметнете по време на избори само един билборд в голям град струва около 2000 лева, а само с един не става. А колко струват флайерите и брошурките? Концертите?! А знаете ли колко струва в медиите дори да ти споменат името по време на избори? Също много пари, които дори не сте сънували.

Затова в България политиката се прави от богатите. Най-вече - престъпно забогателите по време на прехода. И от хора, които богатите купуват. Защото, за да влезеш в политиката, трябва да продадеш душата си, морала си и достойнството си.

Новината днес е, че Мая Манолова е искала подкрепа, разбирай пари, от Васил Божков. Тези пари няма да се отчетат никъде. Те отиват за плащане на медиите /нерегламентирано и под масата/, за плащане на симпатизанти да правят кълъбълък, наемане на зали и видни артисти, поети, певци и прочие, които изведнъж да започнат да ти симпатизират.

И накрая - за купуване на гласове. Всички купуват. Не се и съмнявайте. Но печелят тези, които хвърлят най-много пари.

А вие искате почтена политика от управляващите . Първо потърсете парите им, с които са спечелили!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.