ТЕКУЩИ НОВИНИ НА "АЛАНГРО"

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tekushti-novini-na-alangro/3860 SvobodnoSlovo.eu
ТЕКУЩИ НОВИНИ НА "АЛАНГРО"

Населението беше ощастливено от новината, че Чичо Сам е благоволил да ни продаде още осем чертежа. Понеже имат война да водят, а и всичко поскъпва, цената е по-висока. Това, че платените прескъпо чертежи преди три години още не са дохвърчели в България, явно не е проблем за тях, докато си имат удобно марионетно правителство в България.

Генералисимус Атанасов е убеден, че ще пратим военна техника в Украйна, защото имало мнозинство. Според личното ми мнение по това мнозинство ще се разбере кой на кого плаща в парламента. Имам бонус към неговото предложение - да ги изпратим всичките, които искат да се включваме във войната, на фронта да помагат на Зеленски. Така де, то е лесно само да се говори, да отидат реално да видят ситуацията.

Мислих си, че принципно Пенданчанска не е чак толкова глупава, нищо, че беше предложение на Костов за президент. Ама да пуска Зайо Пицин да търчи по медиите и да говори глупости, и да засрамва семейството, не го разбирам. Освен ако някой не им е обещал нова политическа кариера, че то на Зайо кариерата му е мъж на жена си напоследък.

Изборните нагласи се променят. За съжаление картината отново е такава, че трудно ще може да се управлява България, а ще трябват компромиси между партиите. Може би затова трябва партиите да ги разделим само на две: подлоги на Козяк и български. Тогава изборът ще е по-ясен.

Жената - сестра, омбудсман, депутат, не знам какво си, отново прави политически проект. Щях да бъда смаяна, ако не беше. Тя е нещо като лакмус дали идват скоро избори. Започнете ли да виждате Мая повече от два пъти на ден по медиите, на избори е! Завалийката постоянно слага думата "Изправи се" в заглавията на партиите и коалициите, които си прави. Фройд би се изказал по въпроса по-професионално от мен, ама да се изправят тези, които досега са лазили за постове. Аз съм си изправена!

На фона на мизерията и страхът на българите, явно на политиците от управляващата коалиция проблемите им са в друга вселена - дали да пратят оръжие на Украйна, кой да е управител на БНБ и как по-бързо да купят нови чертежи, че са гладни времена и комисионните добре ще им дойдат.

И някъде горе над всичката тази кал, се вее скъсаното на ресни и вехто българско знаме......

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.