Тези политически уроди взаимно се унищожават, но за наша сметка

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tezi-politicheski-urodi-vzaimno-se-unishtozhavat-no-za-nasha-smetka/110795 SvobodnoSlovo.eu
Тези политически уроди взаимно се унищожават, но за наша сметка

Спите ли, българи? Дълбоката държава е на сцената и обяви война на народа. Тези политически уроди взаимно се унищожават, но за наша сметка.

Гнус ме е да им спомена имената, но те са представени в парламента и се знаят много добре. Основните медии мълчат и не излъчват изявлението на Руди Гела. Сами признават, кой им нарежда. Това са западните посолства воглаве с Козяк 16. Фашизоидни елементи дефилират по улиците на София.

Ето защо Ви призовавам, българи, в деня на връчването на втория мандат елате да се съберем пред Президентството и да ги приключим! България ще бъде свободна и няма да изпълнява заповедите на евроатлантиците! Мен не ме е страх! А, теб страх ли те е, българино?

Димитър Шивиков 

2 Коментара

коментар

преди 10 месеца

Не трябва да се връчва втори мандат на вече сготвените предатели на промяната. Ако се връчи такъв, значи се узаконяват предателите.

Коментирай

Зайо Байо

преди 10 месеца

Кога и къде? Идваме.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.