Това му пиша на Бойко, да знаете. Като покажат всичките му SMS-и, да не се изненадате. 😀

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tova-mu-pisha-na-boyko-da-znaete-kato-pokazhat-vsichkite-mu-sms-i-da-ne-se-iznenadate-x1f600/14876 SvobodnoSlovo.eu
Това му пиша на Бойко, да знаете. Като покажат всичките му SMS-и, да не се изненадате. 😀

Гледам всеки ден по телевизиите един депутат – как се казваше... - дето много прилича на други двама, много вика и се кара, дере се нещо за полицията и си личи, че му се иска да се изкаже за корупцията.

Да, той същият, дето разправя „ний с прокуратурата това, ний с главния прокурор онова“... и добре, че му се къса мисълта и не стига до разделението на властите.

Та, пиша аз един SMS на премиера сега - вместо да праща такива хора по студията, да прати по една полицейска свирка там - всеки водещ да си я окачи на врата и като пита нещо за корупцията, в отговор сам да си я надува. Звукът ще е същият съдържателно, ама ще е по-приятен – и пак така ще заглушава всяка разумна приказка от екрана.

Това му пиша на Бойко, да знаете. Като покажат всичките му SMS-и, да не се изненадате. 😀

Анна Заркова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.