"Това си избрахте!" е все по-честа подигравка и злорадство

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tova-si-izbrahte-e-vse-po-chesta-podigravka-i-zloradstvo/123112 SvobodnoSlovo.eu
"Това си избрахте!" е все по-честа подигравка и злорадство

Покрай фарса с коледните украси все по-често милите ни приятели от провинцията (които много си обичам) взеха да ни се радват. "Това си избрахте!" е все по-честа подигравка и злорадство.
 Я, сега да видим какво сте си избрали ВИЕ, че да е ясно! Да видите, че изобщо нямате повод за злорадство. Резултатите от последните местни избори са следните:

1. ГЕРБ е победил в 98 общини.
2. ДПС - 38
3. БСП - 23
4. ПП/ДБ - 5
5. ВЪЗРАЖДАНЕ - 1
6. ИТН - 1

ТОВА Е! Това сте си избрали! ВСИЧКИ! Не само ние в София. Колко сме си "избрали" НАИСТИНА е съвсем отделен въпрос.

Валентина Милова

5 Коментара

Червената шапчица

преди 4 месеца

Белгиецът Ношин Омар има инвестиционно намерение за 1,1 млрд. евро за производство на батерии в Стара Загора, градът на Дебора с 400 шева. За намеренията на Ношин Омар не знам, но ако знаете аз и Муцинка какви намерения имаме за Ношин Омар... леле, ще ви падне шапката...

Коментирай

copy - paste

преди 4 месеца

Пак ли? Тая държава стана най големия производител на електромобили и батерии.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Джо Байдън към Зеленски: Не губи надежда. Очаква се Конгресът да отпусне $200 млн. на Украйна ---- Абе Кристалина Георгиева днес каза че Украйна има изключителен ръст на икономиката от 10% и смаяла света , за догодина прогнозата е 4.5% ...Германия и Китай ряпа да ядат , изпаднаха в рецесия. Кукловодите наистина вече не знаят какви глупости да измислят хахахаха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.