Трифонов и Нинова. Чалга в изкуството, чалга в политиката. И на двамата мястото им е на бунището на историята

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/trifonov-i-ninova-chalga-v-izkustvoto-chalga-v-politikata-i-na-dvamata-myastoto-im-e-na-bunishteto-na-istoriyata/26921 SvobodnoSlovo.eu
Трифонов и Нинова. Чалга в изкуството, чалга в политиката. И на двамата мястото им е на бунището на историята

Трифонов и Нинова. Чалга в изкуството, чалга в политиката. И на двамата мястото им е на бунището на историята. Дългия се закова там завинаги. Корни крачи с бодри стъпки в тази посока. Жал ми е за онези стотина хиляди (толкова останаха) предимно възрастни хора, които още бленуват по носталгията на миналото.

Откажете се от тая партия, мили хора. Вашата лидерка я е грабнала на ишлеме и юнашки захлебва от столетницата, за ваша сметка. Като не можете да я катурнете от лидерския пост, направете си нова европейска социал-демократическа партия. Дали ще е наследник на Бузлуджа, това е вече все по-маловажно. Важно е вашето представителство в политиката и във властта.

Някой попита за Борисов? Добре, станаха трима…

Владимир Танев

1 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Японци изобретили с*ксробот. Решили да го изпробват на французойка, испанка и др. Нинова. Влиза французойката и излиза след половин час: - Няма език! Влиза испанката и излиза след един час: - Няма страст! Влиза др. Нинова. Минават два часа и половина. От стаята излиза роботът и започва да бяга. др. Нинова след него: - Нямал бил батерии, а можеш да бягаш, а?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.