УЧАСТВАМЕ ЛИ ВЪВ ВОЙНА, ИЛИ ПРОСТО НЯМА УСМИРИТЕЛНИ РИЗИ?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/uchastvame-li-vav-voyna-ili-prosto-nyama-usmiritelni-rizi/111372 SvobodnoSlovo.eu
УЧАСТВАМЕ ЛИ ВЪВ ВОЙНА, ИЛИ ПРОСТО НЯМА УСМИРИТЕЛНИ РИЗИ?

 

Имаме три държави А, В и С. Двете - А и В - са в конфликт по някакви техни си причини. Държавата А напада държавата В (офанзива). После В отвръща и тя напада А (контраофанзива). Намесва се и държавата С на страната на държавата В, срещу държавата А. Военният министър на С, възпитаник на А, 10 минути след съставяне на ново правителство, обявява: "Ще предоставим военна помощ на С за нейната контраофанзива, ще ги смачкаме тези от А!"

Въпросите: 

1.) Държавата С включва ли се във войната, воюва ли вече с държавата А?

2.) Ще насочи ли А своята военна стратегия и срещу С, ще предприеме ли А ответни военни действия срещу С заради включването ѝ във войната на страната на нейния противник В?

3.) Какво трябва да е състоянието на психичното ти здраве, за да включиш най-бедната, най-болната, най-корумпираната и най-бързо изчезваща държава в света, тя няма никаква армия, във война с многократно по-силен противник?

Акад Петър Иванов 

2 Коментара

И аз питам

преди 3 месеца

Питайте умнокрасивитета, който копнее да воюва на страната на Украйна срещу Русия с кръвта на простолюдието, за каквото счита всички останали. Целта е за сметка на живота на своите сънародници, както и на този на хиляди украинци и руснаци да получат приза" най-предан евроатлантик и верен слуга на посолството". Тази висша цел ,според горепосочените "правоверни", трябва да бъде постигната на всяка цена, дори това да коства физическото унищожение на България и на мнозинството от българския народ. Важното е да се проявим като заклети русофоби, а не да я има България!

Коментирай

moitoi

преди 3 месеца

На 14 юни 2013 България изригна. Поводът беше назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС, но същинската цел беше много по-амбициозна: край на порочното срастване между власт и бизнес. Ключова среща се проведе в стаята на ДПС в парламента. Разговорът продължи повече от два часа. В него участваха ГЕРБ и ПП-ДБ. Присъстваха съпредседателят на ПП Кирил Петков и номинираният за премиер акад. Николай Денков, кандидатът за министър-председател на ГЕРБ Мария Габриел, Десислава Атанасова и Томислав Дончев, съпредседателят на ДБ Христо Иванов. От страна на ДПС участваха лидерът Мустафа Карадайъ, народният предсатвител Делян Пеевски, зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид, зам.-председателят на НС Филиз Хюсменова, зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев, народният представител Ертен Анисова. За първи път Делян Пеевски и Кирил Петков седнаха на една маса. Копирано от standartnews.com

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.